Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Netto Gazetki promocyjne
Netto
Najnowsze gazetki 3

Aktualna gazetka Netto - Ważna od 03.10 do 08.10 - Strona nr 10

Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Reklama
Reklama
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Gazetka Netto 03.10.2022 - 08.10.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

Od poniedzia R "POZNAJ PRZEPISY SZEFÓW RUCHNI Z CAŁEJ POLSKI. MISTRZ |. COTYDZIEŃ NOWYPRZEPIS! POZNAJ PRZEPIS NA: PRZYGOTOWANIE: z RREM Z PIECZONEJ Dynię wydrążamy i dzielimy na mniejsze części, skrapiamy oliwą oraz = oprószamy solą i pieprzem wedle uznania. Bataty obieramy i też kroimy DYN I I BATATOW na części. Wszystko pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 160*C do uzyskania miękkości. (4 PO RCJ E) Cebulę i czosnek pokrojone w kostkę szklimy w garnku na maśle, zalewamy winem i gotujemy pod przykryciem do odparowania wina do połowy. SKŁADNIKI: Dodajemy pieczone warzywa, zalewamy wywarem i gotujemy. Następnie 500 ml wywaru warzywnego całość blendujemy, dolewamy śmietanę i przyprawiamy solą i pieprzem. (marchew, pietruszka, seler, por, cebula, pomidor)* 250 g dyni Hokkaido 150 g batatów Chipsy z chorizo 30 g masła Miletto Chorizo kroimy w drobne podłużne paski i pieczemy w piekarniku 100 ml wina białego półwytrawnego rozgrzanym do 160"C, aż staną się chrupkie. 100 ml śmietany 30% Miletto 80 g chorizo PRZEPIS PRZYGOTOWANY PRZEZ SOUS CHEFA pestki granatu peskki MATEUSZA DORULOKA ząbek czosnku Z RESTAURACJI RORBASOWY DWÓR W CIESZYNIE oliwa pieprz cayenne sól wywar należy przygotować wcześniej asowy ór eo Zupę podajemy z chipsami chorizo, pestkami granatu i... gotowe!

Najnowsze gazetki

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Od poniedzia R "POZNAJ PRZEPISY SZEFÓW RUCHNI Z CAŁEJ POLSKI. MISTRZ |. COTYDZIEŃ NOWYPRZEPIS! POZNAJ PRZEPIS NA: PRZYGOTOWANIE: z RREM Z PIECZONEJ Dynię wydrążamy i dzielimy na mniejsze części, skrapiamy oliwą oraz = oprószamy solą i pieprzem wedle uznania. Bataty obieramy i też kroimy DYN I I BATATOW na części. Wszystko pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 160*C do uzyskania miękkości. (4 PO RCJ E) Cebulę i czosnek pokrojone w kostkę szklimy w garnku na maśle, zalewamy winem i gotujemy pod przykryciem do odparowania wina do połowy. SKŁADNIKI: Dodajemy pieczone warzywa, zalewamy wywarem i gotujemy. Następnie 500 ml wywaru warzywnego całość blendujemy, dolewamy śmietanę i przyprawiamy solą i pieprzem. (marchew, pietruszka, seler, por, cebula, pomidor)* 250 g dyni Hokkaido 150 g batatów Chipsy z chorizo 30 g masła Miletto Chorizo kroimy w drobne podłużne paski i pieczemy w piekarniku 100 ml wina białego półwytrawnego rozgrzanym do 160"C, aż staną się chrupkie. 100 ml śmietany 30% Miletto 80 g chorizo PRZEPIS PRZYGOTOWANY PRZEZ SOUS CHEFA pestki granatu peskki MATEUSZA DORULOKA ząbek czosnku Z RESTAURACJI RORBASOWY DWÓR W CIESZYNIE oliwa pieprz cayenne sól wywar należy przygotować wcześniej asowy ór eo Zupę podajemy z chipsami chorizo, pestkami granatu i... gotowe!
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Netto Gazetka 21 lis, 2024 - 27 lis, 2024
Netto Gazetka
21 lis, 2024 - 27 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 18 lis, 2024 - 23 lis, 2024
Aldi - Aldi
18 lis, 2024 - 23 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 25 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Aldi - Aldi
25 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Gazetka Aldi - Aldi 18 lis, 2024 - 23 lis, 2024
Aldi - Aldi
18 lis, 2024 - 23 lis, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy