Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 05.09 do 12.09 - Strona nr 21

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Biedronka 05.09.2024 - 12.09.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

5.09-1 1.09 oo czwaRTku DO ŚRODY a= aś JAPONIA A California uramaki z łososiem LICZBA PORCJE 2 CZAS PRZYGOTOWANIA: 60 MIN STOPIEŃ TRUDNOŚCE TRUDNY (U) po Przygotuj: garnek, zafoliowaną matę do zwijania sushi A OQRO SKŁADNIKI 7 150 g ryżu do sushi 2 paluszki surimi DO PODANIA 14 arkusza nori 2 paski awokado bez skórki, 2 łyżki marynowanego imbiru 2 łyżeczki prażonego bialego wykrojone wzdłuż owocu 30 ml japońskiego s03u sojowego sezamu 100 g plastrów łososia 1 łyżka pasty wasabi 1 łyżeczka pasty wasabi wędzonego na zimno | łyżka serka Philadelphia PRZYGOTOWANIE 1 Ugotuj i przypraw ryż według instrukcji na opakowaniu. 2 Na macie do zwijania sushi ułóż horyzontalnie pół arkusza nori, rozprowadź na nim ryż, na grubość około centymetra, Posyp sezamem, lekko go wciskając w ryż, po czym odwróć nori ryżem do spodu. 3 Posmaruj horyzontalnie arkusz nori pastą wasabi i serkiem Philadelphia, ułóż horyzontalnie paluszki surimi i paski awokado. Zwiń w rulon za pomocą maty do zwijania sushi. 4 Obłóż rolkę wzdłuż całej długości plastrami łososia wędzonego, dociśnij plastry do rolki za pomocą maty do zwijania sushi. 5. Pokrój rolkę w 6 równych krążków. Podawaj z imbirem, miseczką sosu sojowego i wasabi. SUPERCENA SUPERCENA Imbir do sushi Asia Flavours, 190 g Pasta Wosobi Asia Flavovrs, różne redzeje 43 g ; 31372 4/g 12263 d/ką 1 m aj — ar — z % PAPRZY. PĘPRZY 7] pe » — R cy, sz RL = gn GR 4. > $> <p ZE <F

Najnowsze gazetki

Reklama
5.09-1 1.09 oo czwaRTku DO ŚRODY a= aś JAPONIA A California uramaki z łososiem LICZBA PORCJE 2 CZAS PRZYGOTOWANIA: 60 MIN STOPIEŃ TRUDNOŚCE TRUDNY (U) po Przygotuj: garnek, zafoliowaną matę do zwijania sushi A OQRO SKŁADNIKI 7 150 g ryżu do sushi 2 paluszki surimi DO PODANIA 14 arkusza nori 2 paski awokado bez skórki, 2 łyżki marynowanego imbiru 2 łyżeczki prażonego bialego wykrojone wzdłuż owocu 30 ml japońskiego s03u sojowego sezamu 100 g plastrów łososia 1 łyżka pasty wasabi 1 łyżeczka pasty wasabi wędzonego na zimno | łyżka serka Philadelphia PRZYGOTOWANIE 1 Ugotuj i przypraw ryż według instrukcji na opakowaniu. 2 Na macie do zwijania sushi ułóż horyzontalnie pół arkusza nori, rozprowadź na nim ryż, na grubość około centymetra, Posyp sezamem, lekko go wciskając w ryż, po czym odwróć nori ryżem do spodu. 3 Posmaruj horyzontalnie arkusz nori pastą wasabi i serkiem Philadelphia, ułóż horyzontalnie paluszki surimi i paski awokado. Zwiń w rulon za pomocą maty do zwijania sushi. 4 Obłóż rolkę wzdłuż całej długości plastrami łososia wędzonego, dociśnij plastry do rolki za pomocą maty do zwijania sushi. 5. Pokrój rolkę w 6 równych krążków. Podawaj z imbirem, miseczką sosu sojowego i wasabi. SUPERCENA SUPERCENA Imbir do sushi Asia Flavours, 190 g Pasta Wosobi Asia Flavovrs, różne redzeje 43 g ; 31372 4/g 12263 d/ką 1 m aj — ar — z % PAPRZY. PĘPRZY 7] pe » — R cy, sz RL = gn GR 4. > $> <p ZE <F
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy