Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Lidl Gazetki promocyjne
Lidl
Najnowsze gazetki 11

Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 06.03 do 09.04 - Strona nr 15

Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: __ KROK 1: ŁĄCZYMY SKŁADNIKI Mąkę, drożdże, sól, pieprz, starty parmezan i Y2 mozzarelli łączymy w jednej misce. Jajka, mleko i oliwę dokładnie mieszamy ze sobą w drugiej misce. KROK 2: ŁĄCZYMY ZAWARTOŚĆ MISEK * I DODAJEMY GROSZEK Składniki w obu miskach łączymy ze sobą. Dodajemy ugotowany groszek i pokrojoną w kosteczkę szynkę. Całość dokładnie mieszamy. KROK 3: PIECZEMY BABKĘ Ciasto przekładamy do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Posypujemy pozostałą mozzarellą. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180?C przez ok. 45 minut. PRZYGOTUJ: + tarkę o drobnych oczkach papier do pieczenia + keksówkę o wymiarach 25x12cm + piekarnik rozgrzany do temperatury 180?C + szynka parmeńska [2] KUGHNALDLAPI PRZEPISÓW | 15

Najnowsze gazetki

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: __ KROK 1: ŁĄCZYMY SKŁADNIKI Mąkę, drożdże, sól, pieprz, starty parmezan i Y2 mozzarelli łączymy w jednej misce. Jajka, mleko i oliwę dokładnie mieszamy ze sobą w drugiej misce. KROK 2: ŁĄCZYMY ZAWARTOŚĆ MISEK * I DODAJEMY GROSZEK Składniki w obu miskach łączymy ze sobą. Dodajemy ugotowany groszek i pokrojoną w kosteczkę szynkę. Całość dokładnie mieszamy. KROK 3: PIECZEMY BABKĘ Ciasto przekładamy do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Posypujemy pozostałą mozzarellą. Pieczemy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180?C przez ok. 45 minut. PRZYGOTUJ: + tarkę o drobnych oczkach papier do pieczenia + keksówkę o wymiarach 25x12cm + piekarnik rozgrzany do temperatury 180?C + szynka parmeńska [2] KUGHNALDLAPI PRZEPISÓW | 15
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Tchibo - Tchibo 5 lis, 2024 - 11 lis, 2024
Tchibo - Tchibo
5 lis, 2024 - 11 lis, 2024
Gazetka Pepco - Pepco 24 paź, 2024 - 6 lis, 2024
Pepco - Pepco
24 paź, 2024 - 6 lis, 2024
Gazetka Aldi - aldi 6 lis, 2024 - 7 lis, 2024
Aldi - aldi
6 lis, 2024 - 7 lis, 2024
Gazetka Aldi - aldi 4 lis, 2024 - 9 lis, 2024
Aldi - aldi
4 lis, 2024 - 9 lis, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy