Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Lidl Gazetki promocyjne
Lidl
Najnowsze gazetki 11

Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 06.03 do 09.04 - Strona nr 17

Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama
Reklama
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Gazetka Lidl 06.03.2023 - 09.04.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

ZZ nc SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: KROIMY BAKŁAŻAN Bakłażan obieramy ze skórki i kroimy w plastry o szerokości ok. 1 cm, a następnie na mniejsze kawałki przypominające śledzie. Delikatnie nacinamy od strony miąższu tak, by bakłażan strukturą przypominał mięso ryby. KROK 2: GOTUJEMY BAKŁAŻAN Kawałki bakłażana gotujemy w garnku w mocno osolonej, wrzącej wodzie ok. 4-5 minut. Odcedzamy na sicie lub durszlaku, przekładamy do miski i dodajemy sok z buraka. Mieszamy. KROK 3: ŁĄCZYMY BAKŁAŻAN Z DODATKAM W osobnej misce łączymy ze sobą cebulę pokrojoną w krążki, posiekany koperek, wegańską śmietanę, jogurt, musztardę, syrop klonowy, ocet jabłkowy, oliwę i kapary. Doprawiamy pieprzem i dokładnie mieszamy, aż składniki się połączą, a następnie przekładamy je do miski z bakłażanem. Ponownie mieszamy. KROK 3: ODSTAWIAMY WEGAŃSKIE ŚLEDZIE DO LODÓWKI Wegańskie śledzie z bakłażana przekładamy do dokładnie umytego, wyparzonego i osuszonego słoika. Opcjonalnie dodajemy czerwony pieprz. Słoik szczelnie zakręcamy i wkładamy do lodówki na 24 godziny, by smaki się przegryzły. PZŻ KAPARY [) KUGHNIALIDLA.PL PRZEPISÓW | 17

Najnowsze gazetki

ZZ nc SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: KROIMY BAKŁAŻAN Bakłażan obieramy ze skórki i kroimy w plastry o szerokości ok. 1 cm, a następnie na mniejsze kawałki przypominające śledzie. Delikatnie nacinamy od strony miąższu tak, by bakłażan strukturą przypominał mięso ryby. KROK 2: GOTUJEMY BAKŁAŻAN Kawałki bakłażana gotujemy w garnku w mocno osolonej, wrzącej wodzie ok. 4-5 minut. Odcedzamy na sicie lub durszlaku, przekładamy do miski i dodajemy sok z buraka. Mieszamy. KROK 3: ŁĄCZYMY BAKŁAŻAN Z DODATKAM W osobnej misce łączymy ze sobą cebulę pokrojoną w krążki, posiekany koperek, wegańską śmietanę, jogurt, musztardę, syrop klonowy, ocet jabłkowy, oliwę i kapary. Doprawiamy pieprzem i dokładnie mieszamy, aż składniki się połączą, a następnie przekładamy je do miski z bakłażanem. Ponownie mieszamy. KROK 3: ODSTAWIAMY WEGAŃSKIE ŚLEDZIE DO LODÓWKI Wegańskie śledzie z bakłażana przekładamy do dokładnie umytego, wyparzonego i osuszonego słoika. Opcjonalnie dodajemy czerwony pieprz. Słoik szczelnie zakręcamy i wkładamy do lodówki na 24 godziny, by smaki się przegryzły. PZŻ KAPARY [) KUGHNIALIDLA.PL PRZEPISÓW | 17
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka Lidl - lidl 28 paź, 2024 - 30 lis, 2024
Lidl - lidl
28 paź, 2024 - 30 lis, 2024
Gazetka Lidl - KRAFTOWE SMAKI NA LISTOPAD 4 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Lidl - KRAFTOWE SMAKI NA LISTOPAD
4 lis, 2024 - 30 lis, 2024
Gazetka Biedronka - Specjalna środa od 30.10 - Gazetka - Biedronka.pl 30 paź, 2024 - 6 lis, 2024
Biedronka - Specjalna środa od 30.10 - Gazetka - Biedronka.pl
30 paź, 2024 - 6 lis, 2024
Gazetka Lidl - KARTA WIN 28 paź, 2024 - 30 lis, 2024
Lidl - KARTA WIN
28 paź, 2024 - 30 lis, 2024

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy