Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Lidl - Ważna od 19.06 do 25.06 - Strona nr 5

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Lidl 19.06.2023 - 25.06.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: SMAŻYMY KROMKI CHLEBA Pieczywo tostowe smarujemy z jednej strony masłem i podsmażamy na suchej patelni. Każdą kromkę smażymy z obu stron na złoty kolor, zaczynając od strony posmarowanej masłem. NI KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY POMIDOR I AWOKADO Pomidor i awokado kroimy w dość grube plastry. Następnie doprawiamy je do smaku solą i pieprzem. KROK 3: SMAŻYMY BOCZEK Na średnim ogniu rozgrzewamy suchą patelnię. Smażymy na niej boczek, tak aby nabrał złotego koloru i stał się chrupki. KROK 4: PRZYGOTOWUJEMY SOS MAJONEZOWY Czosnek i pietruszkę bardzo drobno siekamy. W misce łączymy je z majonezem, musztardą i sokiem z cytryny. Gotowy sos doprawiamy do smaku solą i pieprzem. KROK 5: SKŁADAMY KANAPKI Każdą z kromek chleba smarujemy sosem majonezowym. Na dwie z nich nakładamy sałatę oraz plastry pomidora, bekonu i awokado. Tak przygotowane kanapki przykrywamy pozostałymi dwiema kromkami chleba. UGT BACK BACON SPIS Ę PRZEPISÓW EEEE EE EE EE nA

Najnowsze gazetki

Reklama
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: KROK 1: SMAŻYMY KROMKI CHLEBA Pieczywo tostowe smarujemy z jednej strony masłem i podsmażamy na suchej patelni. Każdą kromkę smażymy z obu stron na złoty kolor, zaczynając od strony posmarowanej masłem. NI KROK 2: PRZYGOTOWUJEMY POMIDOR I AWOKADO Pomidor i awokado kroimy w dość grube plastry. Następnie doprawiamy je do smaku solą i pieprzem. KROK 3: SMAŻYMY BOCZEK Na średnim ogniu rozgrzewamy suchą patelnię. Smażymy na niej boczek, tak aby nabrał złotego koloru i stał się chrupki. KROK 4: PRZYGOTOWUJEMY SOS MAJONEZOWY Czosnek i pietruszkę bardzo drobno siekamy. W misce łączymy je z majonezem, musztardą i sokiem z cytryny. Gotowy sos doprawiamy do smaku solą i pieprzem. KROK 5: SKŁADAMY KANAPKI Każdą z kromek chleba smarujemy sosem majonezowym. Na dwie z nich nakładamy sałatę oraz plastry pomidora, bekonu i awokado. Tak przygotowane kanapki przykrywamy pozostałymi dwiema kromkami chleba. UGT BACK BACON SPIS Ę PRZEPISÓW EEEE EE EE EE nA
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy