Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 06.11 do 20.11 - Strona nr 31

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 06.11.2023 - 20.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

Kimchijeon I O kin» STREET FOOD - podróż ze smakiem | 31 Składniki: Sposób przygotowania: kimchi 70 g 1. Kimchi pokroić na kawałki ok. 1,5 x 1,5 cm (zachować jaja 3 szt. płyn). dymka 609g. , , 2. Dymkę w całości pokroić w kostkę 0,5 x 0,5 cm. ję a świeża 4 gałązki 3. W misce wymieszać kimchi, dymkę, mąkę, jaja, PA Oss doprawić solą. olej do smażenia 4N Ini lej lać 2 sól do smaku - Na rozgrzaną patelnię z olejem wylać masę, smażyć z dwóch stron. 5. Powstałego naleśnika pokroić w trójkąty, serwować z kolendrą. KOREA POŁUDNIOWA

Najnowsze gazetki

Reklama
Kimchijeon I O kin» STREET FOOD - podróż ze smakiem | 31 Składniki: Sposób przygotowania: kimchi 70 g 1. Kimchi pokroić na kawałki ok. 1,5 x 1,5 cm (zachować jaja 3 szt. płyn). dymka 609g. , , 2. Dymkę w całości pokroić w kostkę 0,5 x 0,5 cm. ję a świeża 4 gałązki 3. W misce wymieszać kimchi, dymkę, mąkę, jaja, PA Oss doprawić solą. olej do smażenia 4N Ini lej lać 2 sól do smaku - Na rozgrzaną patelnię z olejem wylać masę, smażyć z dwóch stron. 5. Powstałego naleśnika pokroić w trójkąty, serwować z kolendrą. KOREA POŁUDNIOWA
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy