Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 55

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

[zj © = z) [= a 2 a 4 " © z z o er ; Spiedino di calamari j SZASZŁYKI Z KALMARÓW ) , * i PORCJE k SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE 1. Bułkę tartą mieszamy z oliwą i posiekaną drobno natką pietruszki. Solimy do smaku, dodajemy brandy i drobno posiekany czosnek. 2. Kalmary oczyszczamy, ściągając extra vergine 80 ml zewnętrzną błonę, a następnie kroimy * Natka pietruszki20g _ w dwucentymetrowe paski. * Cukinia zielona 1 szt. 3. Cukinię kroimy w plastry o grubości 1 cm. DUORACE 4. Nabijamy naprzemiennie kalmary, cukinie po” s j i oczyszczone krewetki na patyczki do * Patyczki szaszłyków. Przygotowane w ten sposób do SZYK szaszłyki obtaczamy w bułce tartej, * Cytryny 2 szt. skrapiamy oliwą z oliwek, układamy na blasze i pieczemy 15 min w piecu rozgrzanym do 2007C. . Serwujemy na rukoli, z cząstkami cytryny. n

Najnowsze gazetki

Reklama
[zj © = z) [= a 2 a 4 " © z z o er ; Spiedino di calamari j SZASZŁYKI Z KALMARÓW ) , * i PORCJE k SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE 1. Bułkę tartą mieszamy z oliwą i posiekaną drobno natką pietruszki. Solimy do smaku, dodajemy brandy i drobno posiekany czosnek. 2. Kalmary oczyszczamy, ściągając extra vergine 80 ml zewnętrzną błonę, a następnie kroimy * Natka pietruszki20g _ w dwucentymetrowe paski. * Cukinia zielona 1 szt. 3. Cukinię kroimy w plastry o grubości 1 cm. DUORACE 4. Nabijamy naprzemiennie kalmary, cukinie po” s j i oczyszczone krewetki na patyczki do * Patyczki szaszłyków. Przygotowane w ten sposób do SZYK szaszłyki obtaczamy w bułce tartej, * Cytryny 2 szt. skrapiamy oliwą z oliwek, układamy na blasze i pieczemy 15 min w piecu rozgrzanym do 2007C. . Serwujemy na rukoli, z cząstkami cytryny. n
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy