Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 15

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

ab 1 porcja Składniki: Kiebaca polka surowa METRO Chef? st. Ziemniaki 150g Cebula 1005 Por 150g (6 szt) zabki Czosn Rozmaryn 1 gałązka "Tymianek 1 glązka Bukon wolowy METRO Chef150 ml Śmietanka 30% METRO Chef50 Mąka ARO 120g Piwo ae lger 150 mi Masło 100.5 Papryka wędzona 15 Qukier5g Ocet balsamiczny 30 mi Olej rzepakowy ARO 50 ml Stczypiork 10 Sól, pieprz Pieczona kiełbasa, puree ziemniaczane, krążki cebulowe, sos z karmelizowanym porem Sposób przygotowania: Rozgrzać pikamik do 17FC. Ugotować ziemniaki. Na patelni rozgrzać olej rzepakowy podemażyć Iekko ponakławaną kelbac mwzmaryn tymianek Gdy kiełbasa zacznie nabierać Dodać rozgieciony czos koloru, oboczyć ją w 30 ała i włożyć na 10 min do piekanika. Na drugiej patelni przygotować sos - na ocj, podsmażyć przez ok: 1 min poksojoną w pióra cebaę z pasterkami por, dodać kie; +61 120 g mała. Gdy mmasło się ozpuśc, dodać oce bleamicznyi odparować X płynu. Wlać bulion wolowy zredukować cłość do konsystencji sosu. 'W'tondelkdelianie zagotować śmietankę z masłem, ażeby masło sę „Ziemniaki odcedzić i bić na gładkie pure, dodać śmietanę z masłem, om sl pieprz. Całość mieszać aż ziemniaki zaczną być plastyczne. Przyrządzie krążki cebulowe: w aiae wymieszać mę, proszek do pieczenia Sen pak ra piwa dodaj pip Cad pow gb pary 'orówzyć mąką zanurzyć w cieście iswnym i usmażyć na oleju na złoto Na talerz wyłożyć ziemniaki, ma wierzch kitbasę, olać sosem i dodać krążki cebulowe.

Najnowsze gazetki

Reklama
ab 1 porcja Składniki: Kiebaca polka surowa METRO Chef? st. Ziemniaki 150g Cebula 1005 Por 150g (6 szt) zabki Czosn Rozmaryn 1 gałązka "Tymianek 1 glązka Bukon wolowy METRO Chef150 ml Śmietanka 30% METRO Chef50 Mąka ARO 120g Piwo ae lger 150 mi Masło 100.5 Papryka wędzona 15 Qukier5g Ocet balsamiczny 30 mi Olej rzepakowy ARO 50 ml Stczypiork 10 Sól, pieprz Pieczona kiełbasa, puree ziemniaczane, krążki cebulowe, sos z karmelizowanym porem Sposób przygotowania: Rozgrzać pikamik do 17FC. Ugotować ziemniaki. Na patelni rozgrzać olej rzepakowy podemażyć Iekko ponakławaną kelbac mwzmaryn tymianek Gdy kiełbasa zacznie nabierać Dodać rozgieciony czos koloru, oboczyć ją w 30 ała i włożyć na 10 min do piekanika. Na drugiej patelni przygotować sos - na ocj, podsmażyć przez ok: 1 min poksojoną w pióra cebaę z pasterkami por, dodać kie; +61 120 g mała. Gdy mmasło się ozpuśc, dodać oce bleamicznyi odparować X płynu. Wlać bulion wolowy zredukować cłość do konsystencji sosu. 'W'tondelkdelianie zagotować śmietankę z masłem, ażeby masło sę „Ziemniaki odcedzić i bić na gładkie pure, dodać śmietanę z masłem, om sl pieprz. Całość mieszać aż ziemniaki zaczną być plastyczne. Przyrządzie krążki cebulowe: w aiae wymieszać mę, proszek do pieczenia Sen pak ra piwa dodaj pip Cad pow gb pary 'orówzyć mąką zanurzyć w cieście iswnym i usmażyć na oleju na złoto Na talerz wyłożyć ziemniaki, ma wierzch kitbasę, olać sosem i dodać krążki cebulowe.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy