Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 16

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

a 2 porcje Składniki: 1 sza Sala METRO Chef150.g Marchew obrana METRO Chef150, Dnia piżmowa 150 g Szpinak baby METRO Chef 100 g Cysyna 2 st. Czosnek 2 sa. Masło 100g 105 Natka pietruszki METRO Chef10g Owa z oliwek METRO Chef 100 ml Olej rzepakowy 205 Ocet jabłkowy METRO Chef 20 mi Sól, pieprz Pieczony leszcz z sałatką x salsefii, szpinaku, karmelizo- wanej marchewki i dyni Sposób przygotowania: Rozgrzać pikamik do 180'C. Rybę dokladnie oczyścić, natrzeć są oraz pieprzem i przełożyć do brtfanki wyłożonej papierem do pieczenia. Oliwę wymieszać z sokiem z cytryny doda yżeczkę natki oraz rognieciony czosnek. olać rybę i delikanie wmasować w mięso ie prez ok. 35 mi. Marchew pokroić w słupki, a dynię w kotkę, Dodać salki całość skarmeizować a dużym ogniu, ma oleju. Gdy warzywa nabiorą klar dodać ocet winny cukier po micie szpinak Wymieszać i na samym końcu doprawić solą ora pieprzem Na talerz wyłożyć sałakę i rybę, kropić sokiem z cytryny oraz oliwą

Najnowsze gazetki

Reklama
a 2 porcje Składniki: 1 sza Sala METRO Chef150.g Marchew obrana METRO Chef150, Dnia piżmowa 150 g Szpinak baby METRO Chef 100 g Cysyna 2 st. Czosnek 2 sa. Masło 100g 105 Natka pietruszki METRO Chef10g Owa z oliwek METRO Chef 100 ml Olej rzepakowy 205 Ocet jabłkowy METRO Chef 20 mi Sól, pieprz Pieczony leszcz z sałatką x salsefii, szpinaku, karmelizo- wanej marchewki i dyni Sposób przygotowania: Rozgrzać pikamik do 180'C. Rybę dokladnie oczyścić, natrzeć są oraz pieprzem i przełożyć do brtfanki wyłożonej papierem do pieczenia. Oliwę wymieszać z sokiem z cytryny doda yżeczkę natki oraz rognieciony czosnek. olać rybę i delikanie wmasować w mięso ie prez ok. 35 mi. Marchew pokroić w słupki, a dynię w kotkę, Dodać salki całość skarmeizować a dużym ogniu, ma oleju. Gdy warzywa nabiorą klar dodać ocet winny cukier po micie szpinak Wymieszać i na samym końcu doprawić solą ora pieprzem Na talerz wyłożyć sałakę i rybę, kropić sokiem z cytryny oraz oliwą
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy