Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 18

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

yo uPA stolec AES) Alo] serem i majonezem wasabi SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Marynujemy winogrona: ocet, cukier i sok winogronowy zagoto- wujemy, zalewamy nim umyte winogrona i odstawiamy na 12 godz. 2. Łączymy składniki na vinegret i doprawiamy solą do smaku. 3. Wszystkie składniki majonezu wasabi, oprócz oleju, wkładamy do wysokiego naczynia. Powoli dolewamy olej, przez cały czas blendu- jąc, na koniec solimy. 4. Przygotowujemy tatara: oczyszczoną polędwicę lekko zmraża- my, aby łatwiej było ją pokroić. Kroimy w równe plastry, a następnie w kostkę o boku 6-7 mm. Dodajemy szalotkę pokrojoną w brunoise. Tykwę kroimy w kostkę wielkości podobnej jak mięso. 5. Łączymy składniki i doprawiamy przygotowanym wcześniej vine- gretem, solą i pieprzem. 6. Wykładamy na talerz, używając dużego ringu. 7. Na wierzch kruszymy kawałki niebieskiego sera, układamy wi- nogrona pokrojone w plasterki i wyciskamy z worka cukierniczego majonez wasabi. 8. Całość skrapiamy oliwą i posypujemy świeżo zmielonym pie- przem. SEROWA UCZTA. DANIA INSPIROWANE SERAMI 1 8

Najnowsze gazetki

Reklama
yo uPA stolec AES) Alo] serem i majonezem wasabi SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Marynujemy winogrona: ocet, cukier i sok winogronowy zagoto- wujemy, zalewamy nim umyte winogrona i odstawiamy na 12 godz. 2. Łączymy składniki na vinegret i doprawiamy solą do smaku. 3. Wszystkie składniki majonezu wasabi, oprócz oleju, wkładamy do wysokiego naczynia. Powoli dolewamy olej, przez cały czas blendu- jąc, na koniec solimy. 4. Przygotowujemy tatara: oczyszczoną polędwicę lekko zmraża- my, aby łatwiej było ją pokroić. Kroimy w równe plastry, a następnie w kostkę o boku 6-7 mm. Dodajemy szalotkę pokrojoną w brunoise. Tykwę kroimy w kostkę wielkości podobnej jak mięso. 5. Łączymy składniki i doprawiamy przygotowanym wcześniej vine- gretem, solą i pieprzem. 6. Wykładamy na talerz, używając dużego ringu. 7. Na wierzch kruszymy kawałki niebieskiego sera, układamy wi- nogrona pokrojone w plasterki i wyciskamy z worka cukierniczego majonez wasabi. 8. Całość skrapiamy oliwą i posypujemy świeżo zmielonym pie- przem. SEROWA UCZTA. DANIA INSPIROWANE SERAMI 1 8
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy