Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 13.11 do 27.11 - Strona nr 23

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

1 porcja Składniki: Ziemniaki 1505 Maka pszenna ARO 75.5 Jako od zielononóżki 1 st. Bukka 100 g Jatmuż 505 Czosnek 2 ząbki Oliwa z oliwek METRO Premium 305 Masło 505 Cytryna 1 st. "Rozmaryn 2 gałązki Sól, pieprz Kluski kładzione z paloną brukselką, jarmużem i maślanym sosem cytrynowo-rozmaryno- wym Sposób przygotowania: „Zieaniaki obrać pokość w koskę i ugotować, a następnie ubić na jednolitą masę, dodając jajko, mąkę oraz sl pieprz. Brukselę poprzekrawać na połówki, iście armużu oddzielić od lodygrozgniekć nożem ząbek czosnku. Na patelni na oliwie przesmażyć lekko czosnek, następnie go usunąć, włożyć braksckę i smaży ją przez ok. 8 min aż zacznie się ramieić. Dodać jarmaż, maso rozmaryn, skóekę i sk z cytryny. Na drugą patelnię wać oliwę tkcżebyprzykrya calą powierzeknię, Łyżką stołową akładać ziemniaczane łuski smażyć do uzyskania bursztynowego koloru z obu |Do smażonych klusek dodać brukselkę z jarmużem, wymieszać i nałożyć na leze.

Najnowsze gazetki

Reklama
1 porcja Składniki: Ziemniaki 1505 Maka pszenna ARO 75.5 Jako od zielononóżki 1 st. Bukka 100 g Jatmuż 505 Czosnek 2 ząbki Oliwa z oliwek METRO Premium 305 Masło 505 Cytryna 1 st. "Rozmaryn 2 gałązki Sól, pieprz Kluski kładzione z paloną brukselką, jarmużem i maślanym sosem cytrynowo-rozmaryno- wym Sposób przygotowania: „Zieaniaki obrać pokość w koskę i ugotować, a następnie ubić na jednolitą masę, dodając jajko, mąkę oraz sl pieprz. Brukselę poprzekrawać na połówki, iście armużu oddzielić od lodygrozgniekć nożem ząbek czosnku. Na patelni na oliwie przesmażyć lekko czosnek, następnie go usunąć, włożyć braksckę i smaży ją przez ok. 8 min aż zacznie się ramieić. Dodać jarmaż, maso rozmaryn, skóekę i sk z cytryny. Na drugą patelnię wać oliwę tkcżebyprzykrya calą powierzeknię, Łyżką stołową akładać ziemniaczane łuski smażyć do uzyskania bursztynowego koloru z obu |Do smażonych klusek dodać brukselkę z jarmużem, wymieszać i nałożyć na leze.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy