Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 13.11 do 27.11 - Strona nr 25

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

1 porcja Kartacze Ziemniaki 205 Skrobia ziemniaczana ARO 20 Olej rzepakowy ARO 30 ml Jack 50. Cebula salka 10 Nitka pietruszki Papryka wędzona METRO Chef 4 g Cebula prażona METRO Chef 10.5 jeprz Zaemażane pomidory Pomidory e METRO Chxf150 Masło ARO 10 Cela czerwona METRO Chef305 Czosnek METRO Chef 4 g2:4hki Miód ryczany METRO Chef Zola proanakkie METRO © SAL pieprz Ziemniaki umyć, odłożyć 70 gram z nich, następnie ugotować w mundarkach. brać zetrzeć na are eko odcisnąć Uotowane ziemniaki obrać i zmielić w maszynce z na drobnych oczkach a następnie wymieszać je ziemniakami surowymi i szczyptą sli Do masy można dodać trochę mąki ziemniaczanej Por wać frsz cebulę pokroić w drobną kostkę i podamażyć na złoto na oleju Dodać odrączony i drobno posiekany jaciiit smażyć aż zmięknie, Doprawić Nnędzomą papryką, posiekaną ną pietriwić, wyniecać o uzyskania jednolitej epić placki Z cata ziemniaczane 5 ości 1 cm i ścednicy ok. 8 om. Na iżdynaz nik ułożyć las, zli ienmtyać podli: karta Włażyć je delikatnie do dużej ilości ox onego wrzątku i gotować prze ok. 30 min. m pakiży: połamania w drobną kostkę cebulę i poikany czosnek dodać ponidory, miód, tła 4 dópezwićSażyć przez ol gotowane krtacze odcedzić i podać z prżoną cebulą i zasmażanymi pomidorami

Najnowsze gazetki

Reklama
1 porcja Kartacze Ziemniaki 205 Skrobia ziemniaczana ARO 20 Olej rzepakowy ARO 30 ml Jack 50. Cebula salka 10 Nitka pietruszki Papryka wędzona METRO Chef 4 g Cebula prażona METRO Chef 10.5 jeprz Zaemażane pomidory Pomidory e METRO Chxf150 Masło ARO 10 Cela czerwona METRO Chef305 Czosnek METRO Chef 4 g2:4hki Miód ryczany METRO Chef Zola proanakkie METRO © SAL pieprz Ziemniaki umyć, odłożyć 70 gram z nich, następnie ugotować w mundarkach. brać zetrzeć na are eko odcisnąć Uotowane ziemniaki obrać i zmielić w maszynce z na drobnych oczkach a następnie wymieszać je ziemniakami surowymi i szczyptą sli Do masy można dodać trochę mąki ziemniaczanej Por wać frsz cebulę pokroić w drobną kostkę i podamażyć na złoto na oleju Dodać odrączony i drobno posiekany jaciiit smażyć aż zmięknie, Doprawić Nnędzomą papryką, posiekaną ną pietriwić, wyniecać o uzyskania jednolitej epić placki Z cata ziemniaczane 5 ości 1 cm i ścednicy ok. 8 om. Na iżdynaz nik ułożyć las, zli ienmtyać podli: karta Włażyć je delikatnie do dużej ilości ox onego wrzątku i gotować prze ok. 30 min. m pakiży: połamania w drobną kostkę cebulę i poikany czosnek dodać ponidory, miód, tła 4 dópezwićSażyć przez ol gotowane krtacze odcedzić i podać z prżoną cebulą i zasmażanymi pomidorami
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy