Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 13

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

, , aw Carpaccio di spigola ; CARPACCIO Z OKONIA MORSKIĄGO 4 PORCJE | SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE a . Okonia oczyszczamy, wycinamy filety, a następnie ściągamy skórę i kroimy. w bardzo cienkie plastry na carpaccio. Układamy równo na całej powierzchni talerza. Czosnek siekamy drobno, mieszamy z oliwą z oliwek i sokiem z cytryny. . Danie doprawiamy solą, polewamy przygotowaną emulsją i dekorujemy świeżymi listkami tymianku. > * Tymianek 4 gałązki * Sól | - Pieprz 4 ©

Najnowsze gazetki

Reklama
, , aw Carpaccio di spigola ; CARPACCIO Z OKONIA MORSKIĄGO 4 PORCJE | SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE a . Okonia oczyszczamy, wycinamy filety, a następnie ściągamy skórę i kroimy. w bardzo cienkie plastry na carpaccio. Układamy równo na całej powierzchni talerza. Czosnek siekamy drobno, mieszamy z oliwą z oliwek i sokiem z cytryny. . Danie doprawiamy solą, polewamy przygotowaną emulsją i dekorujemy świeżymi listkami tymianku. > * Tymianek 4 gałązki * Sól | - Pieprz 4 ©
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy