Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 15

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

Czosnek 2 ząbki Oliwa z oliwek extra vergine 120 ml Skórka z 1 pomarańczy PORCJE SKŁADNIKI Koperek 20 g Sól Tartara di spigola TATAR Z OKONIA MORSKIEGO | PRZYGOTOWANIE 1. Z ryby wycinamy filety, zdejmujemy z nich skórę i wyjmujemy ości. Kroimy w kostkę 0,5 x 0,5 cm i wkładamy do miseczki. Wciskamy sok z cytryny. Dodajemy drobno posiekany czosnek i koperek, oliwę z oliwek i sól. Wszystko dokładnie mieszamy. Papaję kroimy w drobną kostkę. Na talerz wykładamy mieszankę sałat. W ringu na środku układamy pierwszą N AO warstwę z papai, następnie tatara, a na wierzchu skórkę z pomarańczy pokrojoną w julienne. Skrapiamy oliwą. Nóż do filetowania powinien być długi, elastyczny, solidnie wszystkim bardzo ostry. Ostre noże pozwalają na dokładne przed filetowaniem ryb trzeba pamiętać o dobrym naostrzeniu noży! | "P „ skonstruowany, wyposażony w pewną rękojeść oraz przede e i precyzyjne wycięcie filetów, bez uszkodzenia mięsa. Dlatego Pi JE

Najnowsze gazetki

Reklama
Czosnek 2 ząbki Oliwa z oliwek extra vergine 120 ml Skórka z 1 pomarańczy PORCJE SKŁADNIKI Koperek 20 g Sól Tartara di spigola TATAR Z OKONIA MORSKIEGO | PRZYGOTOWANIE 1. Z ryby wycinamy filety, zdejmujemy z nich skórę i wyjmujemy ości. Kroimy w kostkę 0,5 x 0,5 cm i wkładamy do miseczki. Wciskamy sok z cytryny. Dodajemy drobno posiekany czosnek i koperek, oliwę z oliwek i sól. Wszystko dokładnie mieszamy. Papaję kroimy w drobną kostkę. Na talerz wykładamy mieszankę sałat. W ringu na środku układamy pierwszą N AO warstwę z papai, następnie tatara, a na wierzchu skórkę z pomarańczy pokrojoną w julienne. Skrapiamy oliwą. Nóż do filetowania powinien być długi, elastyczny, solidnie wszystkim bardzo ostry. Ostre noże pozwalają na dokładne przed filetowaniem ryb trzeba pamiętać o dobrym naostrzeniu noży! | "P „ skonstruowany, wyposażony w pewną rękojeść oraz przede e i precyzyjne wycięcie filetów, bez uszkodzenia mięsa. Dlatego Pi JE
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy