Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 49

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

k Frittura di bianchetti FRYTOWANE ATERYNKI ŚRÓDZIEMNOMORSKIE j PORCJE SKŁADNIKI rynki iziemnomorskie 800g ka pszenna 200 g a semolina macinata 200 g * Frytura 2-3 | (olej słonecznikowy i oliwa z oliwek 1:1) * Cytryny 4 szt. * Sól PRZYGOTOWANIE p e W Mąkę pszenną mieszamy z semoliną w proporcjach 1:1. Olej słonecznikowy łączymy z oliwą z oliwek w proporcji 1:1 i rozgrzewamy do 180?C. . Aterynki w całości obtaczamy w mieszance mąk i smażymy na głębokim tłuszczu do uzyskania złotego koloru. Po usmażeniu solimy. Podajemy z ćwiartkami cytryny. zj LJ = = = 4 p cj Cz m GQ = 4 = 2

Najnowsze gazetki

Reklama
k Frittura di bianchetti FRYTOWANE ATERYNKI ŚRÓDZIEMNOMORSKIE j PORCJE SKŁADNIKI rynki iziemnomorskie 800g ka pszenna 200 g a semolina macinata 200 g * Frytura 2-3 | (olej słonecznikowy i oliwa z oliwek 1:1) * Cytryny 4 szt. * Sól PRZYGOTOWANIE p e W Mąkę pszenną mieszamy z semoliną w proporcjach 1:1. Olej słonecznikowy łączymy z oliwą z oliwek w proporcji 1:1 i rozgrzewamy do 180?C. . Aterynki w całości obtaczamy w mieszance mąk i smażymy na głębokim tłuszczu do uzyskania złotego koloru. Po usmażeniu solimy. Podajemy z ćwiartkami cytryny. zj LJ = = = 4 p cj Cz m GQ = 4 = 2
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy