Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 51

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

= LJ 4 e [- = p c a LJ a ce = = > - Gamberetti in tempura + di birra f KREWETKI W TEMPURZE Z CIASTA PIWNEGO H o. ADNIKI s etki 16/20 32 szt. (olej słonecznikowy. i oliwa z oliwek 1:1) Sałata rzymska 1 szt. *_ Jogurt naturalny 200 ml * Cytryny 2 szt. * Oliwa z oliwek extra vergine 30 ml + Sól Z SOSEM JOGURTOWYM PRZYGOTOWANIE TĘ N © = u e Przygotowujemy tempurę: piwo z solą i mąką pszenną mieszamy do osiągnięcia konsystencji podobnej do ciasta naleśnikowego. . Rozgrzewamy fryturę do 160?C (olej słonecznikowy i oliwa z oliwek w proporcjach 1:1). Krewetki oczyszczamy i otaczamy w przygotowanym cieście piwnym. Smażymy w głębokim tłuszczu kilka minut do osiągnięcia złotego koloru. Przygotowujemy sos jogurtowy: jogurt naturalny mieszamy z sokiem z cytryny, oliwą z oliwek i doprawiamy solą do smaku. Na talerzu układamy pokrojoną sałatę, a na niej usmażone krewetki. Sos jogurtowy przekładamy do miseczki i podajemy obok.

Najnowsze gazetki

Reklama
= LJ 4 e [- = p c a LJ a ce = = > - Gamberetti in tempura + di birra f KREWETKI W TEMPURZE Z CIASTA PIWNEGO H o. ADNIKI s etki 16/20 32 szt. (olej słonecznikowy. i oliwa z oliwek 1:1) Sałata rzymska 1 szt. *_ Jogurt naturalny 200 ml * Cytryny 2 szt. * Oliwa z oliwek extra vergine 30 ml + Sól Z SOSEM JOGURTOWYM PRZYGOTOWANIE TĘ N © = u e Przygotowujemy tempurę: piwo z solą i mąką pszenną mieszamy do osiągnięcia konsystencji podobnej do ciasta naleśnikowego. . Rozgrzewamy fryturę do 160?C (olej słonecznikowy i oliwa z oliwek w proporcjach 1:1). Krewetki oczyszczamy i otaczamy w przygotowanym cieście piwnym. Smażymy w głębokim tłuszczu kilka minut do osiągnięcia złotego koloru. Przygotowujemy sos jogurtowy: jogurt naturalny mieszamy z sokiem z cytryny, oliwą z oliwek i doprawiamy solą do smaku. Na talerzu układamy pokrojoną sałatę, a na niej usmażone krewetki. Sos jogurtowy przekładamy do miseczki i podajemy obok.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy