Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Arhelan - Ważna od 27.03 do 16.04 - Strona nr 11

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Arhelan 27.03.2023 - 16.04.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

f f składniki e 1lbulionu e 100 g boczku wędzonego surowego e 4ziemniaki ; e 2 marchewki * 1 pietruszka e Yselera « 1cebula e 100 g serka topionego e szczypiorek = IPEPG Ser Mozzarella 250 g MLEKOVITA [39,96 zł/kg Najniżcza cena z ogłatnich 30 dni 1,99 zł ZUPA ZTEMNIACZANA Z BOCZKIE Ba Pracę Ziemniaki pokrój w kostkę. Pozostałe warzywa obierz i pozostaw w całości. W garnku zagotuj bulion, dodaj ziemniaki, korzeń pietruszki, seler i cebulę. Gotuj całość przez ok 30 minut do czasu, aż wszystkie warzywa będą miękkie. Dopraw do smaku solą i pieprzem. W międzyczasie rozgrzej suchą patelnię i układaj na niej przekrojone na pół paski boczku. Podsmażaj na średnim ogniu do czasu, aż staną się chrupiące i złotobrązowe. Odłóż na ręcznik papierowy by odsączyć nadmiar tłuszczu. Po 30 minutach wyjmij z garnka marchew, zaś pozostałe warzywa zmiksuj dokładnie blenderem do uzyskania gładkiego kremu. Dodaj serek topiony. Gotuj do momentu, aż ser się rozpuści. Od czasu do czasu zamieszaj. Zupę podawaj gorącą, z dodatkiem sera i drobno posiekanym szczypiorkiem. Na samej górze ułóż delikatnie chipsy z boczku - tak by utrzymały się na powierzchni zupy w trakcie jej podania. Jeżeli nie chcemy marnować marchewki, możemy PAS JĄ w talarki i również dodać na wierzch do zupy. Ser topiony (eaty asortyment) 909 HOCHLAND (88,78 zł/kg) wędzony surowy Najniższa cena 100 g SOKOŁÓW 2 ostatnich 30 dni 3,99 zł 15990 zł/kg) Najniżeza cena WE CZCE__ Polskie Sklepy (GE j

Najnowsze gazetki

Reklama
f f składniki e 1lbulionu e 100 g boczku wędzonego surowego e 4ziemniaki ; e 2 marchewki * 1 pietruszka e Yselera « 1cebula e 100 g serka topionego e szczypiorek = IPEPG Ser Mozzarella 250 g MLEKOVITA [39,96 zł/kg Najniżcza cena z ogłatnich 30 dni 1,99 zł ZUPA ZTEMNIACZANA Z BOCZKIE Ba Pracę Ziemniaki pokrój w kostkę. Pozostałe warzywa obierz i pozostaw w całości. W garnku zagotuj bulion, dodaj ziemniaki, korzeń pietruszki, seler i cebulę. Gotuj całość przez ok 30 minut do czasu, aż wszystkie warzywa będą miękkie. Dopraw do smaku solą i pieprzem. W międzyczasie rozgrzej suchą patelnię i układaj na niej przekrojone na pół paski boczku. Podsmażaj na średnim ogniu do czasu, aż staną się chrupiące i złotobrązowe. Odłóż na ręcznik papierowy by odsączyć nadmiar tłuszczu. Po 30 minutach wyjmij z garnka marchew, zaś pozostałe warzywa zmiksuj dokładnie blenderem do uzyskania gładkiego kremu. Dodaj serek topiony. Gotuj do momentu, aż ser się rozpuści. Od czasu do czasu zamieszaj. Zupę podawaj gorącą, z dodatkiem sera i drobno posiekanym szczypiorkiem. Na samej górze ułóż delikatnie chipsy z boczku - tak by utrzymały się na powierzchni zupy w trakcie jej podania. Jeżeli nie chcemy marnować marchewki, możemy PAS JĄ w talarki i również dodać na wierzch do zupy. Ser topiony (eaty asortyment) 909 HOCHLAND (88,78 zł/kg) wędzony surowy Najniższa cena 100 g SOKOŁÓW 2 ostatnich 30 dni 3,99 zł 15990 zł/kg) Najniżeza cena WE CZCE__ Polskie Sklepy (GE j
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy