Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Arhelan - Ważna od 27.03 do 16.04 - Strona nr 14

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Arhelan 27.03.2023 - 16.04.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

az ||| | (URCZAKC Z CAMEMBERIEM składniki pazygotowanie: 4 Ę © 500 gfiletu z kurczaka Filety z kurczaka oczyść z błonek i kostek, odkrój h t © 1 puszka krojonych pomidorów polędwiczkę, przekrój wzdłuż na 2 cieńsze filety. Rozbij e 1 ząbek czosnku filety w ich najgrubszej części. Dopraw solą i pieprzem. + A k E k > * 100 g sera naturalnego camembert Ugotuj sos pomidorowy: w rondelku na łyżce oliwy *, £ *_% szklanki tartego parmezanu podsmaż przeciśnięty przez praskę czosnek i dodaj z % « 1 jajko pomidory z puszki. Dopraw solą, pieprzem, oraz szczyptą * «_ sól, pieprz, papryka ostra, cukier, ostrej papryki i cukru, zagotuj. Gotuj przez ok. 10 minut ś « masło, bazylia, bułka tarta pod uchyloną pokrywą. Piekarnik nagrzej do 180?C. Filety z kurczaka namocz w roztrzepanym jajku i w bułce tartej. Obsmaż na maśle na złoty kolor z każdej strony, odłóż na talerz. Camembert pokrój na cienkie plasterki, natomiast parmezan zetrzyj na tarce o małych oczkach. Do naczynia żaroodpornego przełóż sos pomidorowy, ułóż na nim podsmażone filety. Na każdym filecie połóż kilka plastrów sera camembert i całość posyp tartym parmezanem. Wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz przez 15 minut. Posyp całość świeżymi listkami bazylii. GA A er pleśniow camembert naturalny, zioła prowansalskie, brie z oliwą z oliwek i czosnkiem 120-125 g PRESENT 390 - 400 g PUDUSZKI (5408 zł/łg) 15,36 zł/kg) Najniżeza cena Najniższa cena z ostatnich 30 dni 7,79 zł z ostatnich 30 dni 5,29 zł *Cena sprzed obniżki, najczęściej występująca w sklepach Arhelan ustalona przed przygotowaniem materiału. Dotyczy produktu na zdjęciu. Cena dla Twojego sklepu znajduje się na etykiecie cenowej,

Najnowsze gazetki

Reklama
az ||| | (URCZAKC Z CAMEMBERIEM składniki pazygotowanie: 4 Ę © 500 gfiletu z kurczaka Filety z kurczaka oczyść z błonek i kostek, odkrój h t © 1 puszka krojonych pomidorów polędwiczkę, przekrój wzdłuż na 2 cieńsze filety. Rozbij e 1 ząbek czosnku filety w ich najgrubszej części. Dopraw solą i pieprzem. + A k E k > * 100 g sera naturalnego camembert Ugotuj sos pomidorowy: w rondelku na łyżce oliwy *, £ *_% szklanki tartego parmezanu podsmaż przeciśnięty przez praskę czosnek i dodaj z % « 1 jajko pomidory z puszki. Dopraw solą, pieprzem, oraz szczyptą * «_ sól, pieprz, papryka ostra, cukier, ostrej papryki i cukru, zagotuj. Gotuj przez ok. 10 minut ś « masło, bazylia, bułka tarta pod uchyloną pokrywą. Piekarnik nagrzej do 180?C. Filety z kurczaka namocz w roztrzepanym jajku i w bułce tartej. Obsmaż na maśle na złoty kolor z każdej strony, odłóż na talerz. Camembert pokrój na cienkie plasterki, natomiast parmezan zetrzyj na tarce o małych oczkach. Do naczynia żaroodpornego przełóż sos pomidorowy, ułóż na nim podsmażone filety. Na każdym filecie połóż kilka plastrów sera camembert i całość posyp tartym parmezanem. Wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz przez 15 minut. Posyp całość świeżymi listkami bazylii. GA A er pleśniow camembert naturalny, zioła prowansalskie, brie z oliwą z oliwek i czosnkiem 120-125 g PRESENT 390 - 400 g PUDUSZKI (5408 zł/łg) 15,36 zł/kg) Najniżeza cena Najniższa cena z ostatnich 30 dni 7,79 zł z ostatnich 30 dni 5,29 zł *Cena sprzed obniżki, najczęściej występująca w sklepach Arhelan ustalona przed przygotowaniem materiału. Dotyczy produktu na zdjęciu. Cena dla Twojego sklepu znajduje się na etykiecie cenowej,
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy