Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Arhelan - Ważna od 27.03 do 16.04 - Strona nr 15

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Arhelan 27.03.2023 - 16.04.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

SCHBZWAJEKNA 4 4 składniki * 1 kg schabu bez kości W naczyniu połącz składniki marynaty: olej, musztardę, majeranek e 50 ml śmietany 18% i przeciśnięty przez praskę czosnek. Oczyść schab z białych błon | e Złyżki oleju i natrzyj go najpierw dokładnie solą i czarnym pieprzem. Następnie * 3 łyżki musztardy sarepskiej posmaruj przygotowaną wcześniej marynatą. Schab odstaw na kilka j * 1 łyżka majeranku godzin do lodówki, najlepiej na całą noc. Schab wyjmij godzinę 4 E e 2ząbki czosnku przed pieczeniem, aby nabrał temperatury otoczenia. Piekarnik L "a e 1łyżeczka soli rozgrzej do 180?C z funkcją termoobiegu. Piecz 50 minut. Po tym i e świeżo zmielony czarny pieprz czasie wyjmij z piekarnika. Przed podaniem odstaw pieczeń na i | 4 e 200ml wody 10 minut, aby soki równo rozeszły się po mięsie. Z esencji, która j e 1łyżeczka mąkiziemniaczanej wytopiła się z mięsa podczas pieczenia przygotuj sos. Wyjmij Ś 3 pieczeń z naczynia zalej je szklanką wrzątku i zeskrob wszystkie resztki. ) Przelej esencję do rondelka, zagotuj. Mąkę ziemniaczaną wymieszaj z niewielką ilością zimnej wody, wlej do gotującej się bazy. Opcjonalnie można dodać śmietanę. Jeżeli sos wymaga przyprawienia, dopraw go solą i pieprzem. Jeżeli jest za gęsty, | dolej odrobinę wody. - 2 BIĄPNICA a = a « ) Musztarda z a Śmietana 18% sarepska Majeranek 400 4 PIĄTMCA 185 g KAMIS 89KAMS [1,23 zł/kg) (5,08 zł/kg) (223,75 zł/kg) Najniższa cena Najniżeza cena Najniżcza cena z osłałnich 30 dni 4,49 zł z ostatnich 30 dni 3,39 zł 2 ostatnich 30 dni 190 zł <w

Najnowsze gazetki

Reklama
SCHBZWAJEKNA 4 4 składniki * 1 kg schabu bez kości W naczyniu połącz składniki marynaty: olej, musztardę, majeranek e 50 ml śmietany 18% i przeciśnięty przez praskę czosnek. Oczyść schab z białych błon | e Złyżki oleju i natrzyj go najpierw dokładnie solą i czarnym pieprzem. Następnie * 3 łyżki musztardy sarepskiej posmaruj przygotowaną wcześniej marynatą. Schab odstaw na kilka j * 1 łyżka majeranku godzin do lodówki, najlepiej na całą noc. Schab wyjmij godzinę 4 E e 2ząbki czosnku przed pieczeniem, aby nabrał temperatury otoczenia. Piekarnik L "a e 1łyżeczka soli rozgrzej do 180?C z funkcją termoobiegu. Piecz 50 minut. Po tym i e świeżo zmielony czarny pieprz czasie wyjmij z piekarnika. Przed podaniem odstaw pieczeń na i | 4 e 200ml wody 10 minut, aby soki równo rozeszły się po mięsie. Z esencji, która j e 1łyżeczka mąkiziemniaczanej wytopiła się z mięsa podczas pieczenia przygotuj sos. Wyjmij Ś 3 pieczeń z naczynia zalej je szklanką wrzątku i zeskrob wszystkie resztki. ) Przelej esencję do rondelka, zagotuj. Mąkę ziemniaczaną wymieszaj z niewielką ilością zimnej wody, wlej do gotującej się bazy. Opcjonalnie można dodać śmietanę. Jeżeli sos wymaga przyprawienia, dopraw go solą i pieprzem. Jeżeli jest za gęsty, | dolej odrobinę wody. - 2 BIĄPNICA a = a « ) Musztarda z a Śmietana 18% sarepska Majeranek 400 4 PIĄTMCA 185 g KAMIS 89KAMS [1,23 zł/kg) (5,08 zł/kg) (223,75 zł/kg) Najniższa cena Najniżeza cena Najniżcza cena z osłałnich 30 dni 4,49 zł z ostatnich 30 dni 3,39 zł 2 ostatnich 30 dni 190 zł <w
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy