Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 5

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

ab 1 porcja Składniki: Filet z wędzonego pstrąga 80 g Jod zielononóżki 4 zt Cebula czerwona obrana METRO Chcf25 g Pomidor malinowy 1 szt / 1005 Szpinak baby ARO 50. Ser Bursztyn 305 Masło ARO 505 Olej rzepakowy ARO 5 ml Sól, pieprz Omlet z wędzonym pstrągiem, cebulą, pomidorami, szpinakiem oraz serem Bursztyn Sposób przygotowania: Rozgrzać pikaeik do 200'€ z górnym grzaniem termoobiegiem. W mice wieszać dokładnie rozbite jajka zli pieprzem Cebulę pokroić w pióra, pomidora w plast ser zerze na tace o drobnych oczkach Na patelni z metalową rązką, na wolnym ogni rozgrzać olej i masło, zezkić sb, Dodać szpinak, doprawie sli pieprzem, zalać rotrzepanyni jajka Kiedy zaczną się delikatnie ścinać na wierzchu ułożyć plastry pomidorów, rozdrobnionego wcześniej pstrąga i posypać całość tartym Bursztynem. "Wstawić me do piekarnika I zpiekać ok. mi, sż nabierze złotego koloni.

Najnowsze gazetki

Reklama
ab 1 porcja Składniki: Filet z wędzonego pstrąga 80 g Jod zielononóżki 4 zt Cebula czerwona obrana METRO Chcf25 g Pomidor malinowy 1 szt / 1005 Szpinak baby ARO 50. Ser Bursztyn 305 Masło ARO 505 Olej rzepakowy ARO 5 ml Sól, pieprz Omlet z wędzonym pstrągiem, cebulą, pomidorami, szpinakiem oraz serem Bursztyn Sposób przygotowania: Rozgrzać pikaeik do 200'€ z górnym grzaniem termoobiegiem. W mice wieszać dokładnie rozbite jajka zli pieprzem Cebulę pokroić w pióra, pomidora w plast ser zerze na tace o drobnych oczkach Na patelni z metalową rązką, na wolnym ogni rozgrzać olej i masło, zezkić sb, Dodać szpinak, doprawie sli pieprzem, zalać rotrzepanyni jajka Kiedy zaczną się delikatnie ścinać na wierzchu ułożyć plastry pomidorów, rozdrobnionego wcześniej pstrąga i posypać całość tartym Bursztynem. "Wstawić me do piekarnika I zpiekać ok. mi, sż nabierze złotego koloni.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy