Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 6

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

ab 1 porcja Składniki: Carpacio wołowe METRO Premium 705 Jaja priepióze METRO Che 3 szt. Labczyk bio 20 g Cyrtyn 2 r. Majonez dkorcjny METRO Chef150g Oct winny alkowy 5 ml Chrzan tarty 20 Śmietan kwaóna 18% 60 g Buka tarta ARO 505 Mąka ARO 505 Jk zieomonóśki 1 szt Ocet winy 10 ml Sól, pieprz Plastry sezonowanej wołowiny, majonez lubczykowy, jajko przepiórcze, chrzanowa granita Sposób przygotowania: *Majenez lubczykewy i rzenewa granita W rondel zagotować 200 ml wody, wrzucić ma 20 sk. lubczyk,a następnie przełożyć go do miski z zimną wodą z lodem. miksować w blenderze majonez ocet wany, przyprawy, sok z polówki cjaryny oraz lbczyk. W mice wymieszać śmietanę z chrzanem, przełożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i zamrozić. Majonez lbczykowy brzanoca granita |Do gotując się wody włożyć jajka przepiórcze na 1,40 mia, natychmiast zahartować je w pojemniku z lodem, następnie umieścić w poje octem winnym, żeby skorupka zmięk poznając obrać jajka bez uszkadzania Opanierować ajka w mące jajku karzym oaz bułce tetej i usmażyć na złoto. RRozlożyć na talerzu caepacią w dowolnych miejscach wycisąć przygotowany. smajoncz ajka poprzekrawać na połówki, połazając płynne żłkko i oprzeć je ' krople majonezu. Na konie oprószyć danie chza

Najnowsze gazetki

Reklama
ab 1 porcja Składniki: Carpacio wołowe METRO Premium 705 Jaja priepióze METRO Che 3 szt. Labczyk bio 20 g Cyrtyn 2 r. Majonez dkorcjny METRO Chef150g Oct winny alkowy 5 ml Chrzan tarty 20 Śmietan kwaóna 18% 60 g Buka tarta ARO 505 Mąka ARO 505 Jk zieomonóśki 1 szt Ocet winy 10 ml Sól, pieprz Plastry sezonowanej wołowiny, majonez lubczykowy, jajko przepiórcze, chrzanowa granita Sposób przygotowania: *Majenez lubczykewy i rzenewa granita W rondel zagotować 200 ml wody, wrzucić ma 20 sk. lubczyk,a następnie przełożyć go do miski z zimną wodą z lodem. miksować w blenderze majonez ocet wany, przyprawy, sok z polówki cjaryny oraz lbczyk. W mice wymieszać śmietanę z chrzanem, przełożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i zamrozić. Majonez lbczykowy brzanoca granita |Do gotując się wody włożyć jajka przepiórcze na 1,40 mia, natychmiast zahartować je w pojemniku z lodem, następnie umieścić w poje octem winnym, żeby skorupka zmięk poznając obrać jajka bez uszkadzania Opanierować ajka w mące jajku karzym oaz bułce tetej i usmażyć na złoto. RRozlożyć na talerzu caepacią w dowolnych miejscach wycisąć przygotowany. smajoncz ajka poprzekrawać na połówki, połazając płynne żłkko i oprzeć je ' krople majonezu. Na konie oprószyć danie chza
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy