Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 19

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

ANTIPASTI Trippa alla parmigiana (Flaczki po włosku) Emilia Romar „10 SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE * Flaki wołowe (obgotowane) 2,5 kg * Cebula 300 g * Marchew 300 g * Seler naciowy 300 g > Flaki obgotowujemy i zmieniamy wodę. Marchew, seler i cebulę kroimy w kostkę ok. 5 x 5 mm, przesmażamy na oliwie, po czym dodajemy posiekany czosnek, chilli p * Pomidory pelati 1,2 kg i imbir, a następie flaki i białe wino. * Wino białe 500 ml 3. Odparowujemy połowę płynu i dodajemy * Oliwa 90 g pomidory. Gotujemy aż flaki będą miękkie. * Czosnek 15 ząbków 4. Doprawiamy pokrojoną w paseczki miętą, * Ser Pecorino Romano h solą i pieprzem. * Natka pietruszki 120 g 5. Podajemy z tartym serem i świeżo posiekaną * Mięta 120 g natką pietruszki. * Imbir świeży 100 g * Chilli suszone * Sól, pieprz ITALIA NA TALERZU 19

Najnowsze gazetki

Reklama
ANTIPASTI Trippa alla parmigiana (Flaczki po włosku) Emilia Romar „10 SKŁADNIKI PRZYGOTOWANIE * Flaki wołowe (obgotowane) 2,5 kg * Cebula 300 g * Marchew 300 g * Seler naciowy 300 g > Flaki obgotowujemy i zmieniamy wodę. Marchew, seler i cebulę kroimy w kostkę ok. 5 x 5 mm, przesmażamy na oliwie, po czym dodajemy posiekany czosnek, chilli p * Pomidory pelati 1,2 kg i imbir, a następie flaki i białe wino. * Wino białe 500 ml 3. Odparowujemy połowę płynu i dodajemy * Oliwa 90 g pomidory. Gotujemy aż flaki będą miękkie. * Czosnek 15 ząbków 4. Doprawiamy pokrojoną w paseczki miętą, * Ser Pecorino Romano h solą i pieprzem. * Natka pietruszki 120 g 5. Podajemy z tartym serem i świeżo posiekaną * Mięta 120 g natką pietruszki. * Imbir świeży 100 g * Chilli suszone * Sól, pieprz ITALIA NA TALERZU 19
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy