Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Selgros - Nowy Rok - Ważna od 27.12 do 04.01 - Strona nr 4

Reklama

Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Selgros 27.12.2022 - 04.01.2023
Reklama


Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

[= 4 SELGROS 1653262 99 NOGI WIEPRZOWE DNIE MAŁA PORCJA GOLONKA WIEPRZOWA PRZEDNIA MAŁA PORCJA + cenaza 1 kg: 11.99, zVAT 11.99 56511165 jem .. O Z WCGU IA PŁ zVAT 21.99 EOWEZEZA CIE EXTRA DUŻA PORCJA 53308730 A ZALBA ZKOŚCIĄ WOŁOWINA DOJRZEWAJĄCA NA SUCHO 3 WYCZCJ WOŁOWINA DOJRZEWAJĄCA NA SUCHO Znawcy określają niepowtarzalny smak wołowiny Dry Aged Beef jako klasę królewską wśród steków. To mięso dosłownie O NSEPNR ZWYCZAJ EORATZTTA mu procesowi dojrzewania na sucho, tzw. sezonowania. Proces odbywa się w określonych, ściśle kontrolowanych warunkach temperatury i wilgotności przez minimum 4 tygodnie. STOPNIE WYSMAŻENIA: bardzo krwisty, smaży się go ok. 2,5 minuty z każdej strony, sok wypływający z mięsa jest ciemnoczerwony. średnio krwisty, smaży się go 3-4 minuty z każdej strony, sok wypływający z mięsa jest czerwony. średnio wysmażony, smaży się go ok. 4 minut z każdej strony, mięso jest różowe w środku. lobrze wysmażony, smaży się go ok. 5 minut z każdej strony, mięso jest jednolicie różowobeżowe. bardzo dobrze wysmażony, smaży się go ok. CSAMZACZEETOMINCZJCSTICAJACZN CH 1ki 2 2V4T12.99 GOLONKA ZINDYKA TACKA DUŻA OK. 0,8 KG 59698711 A: PODUDZIE KURCZAKA e) TACKA DUŻA OK. 1KG a 70219001 DYCEEJ 7 2ADN yONSERNA g zVAT 14.99 MISEK WIEPRZOWE MAŁA PORCJA 54952205

Najnowsze gazetki

Reklama
[= 4 SELGROS 1653262 99 NOGI WIEPRZOWE DNIE MAŁA PORCJA GOLONKA WIEPRZOWA PRZEDNIA MAŁA PORCJA + cenaza 1 kg: 11.99, zVAT 11.99 56511165 jem .. O Z WCGU IA PŁ zVAT 21.99 EOWEZEZA CIE EXTRA DUŻA PORCJA 53308730 A ZALBA ZKOŚCIĄ WOŁOWINA DOJRZEWAJĄCA NA SUCHO 3 WYCZCJ WOŁOWINA DOJRZEWAJĄCA NA SUCHO Znawcy określają niepowtarzalny smak wołowiny Dry Aged Beef jako klasę królewską wśród steków. To mięso dosłownie O NSEPNR ZWYCZAJ EORATZTTA mu procesowi dojrzewania na sucho, tzw. sezonowania. Proces odbywa się w określonych, ściśle kontrolowanych warunkach temperatury i wilgotności przez minimum 4 tygodnie. STOPNIE WYSMAŻENIA: bardzo krwisty, smaży się go ok. 2,5 minuty z każdej strony, sok wypływający z mięsa jest ciemnoczerwony. średnio krwisty, smaży się go 3-4 minuty z każdej strony, sok wypływający z mięsa jest czerwony. średnio wysmażony, smaży się go ok. 4 minut z każdej strony, mięso jest różowe w środku. lobrze wysmażony, smaży się go ok. 5 minut z każdej strony, mięso jest jednolicie różowobeżowe. bardzo dobrze wysmażony, smaży się go ok. CSAMZACZEETOMINCZJCSTICAJACZN CH 1ki 2 2V4T12.99 GOLONKA ZINDYKA TACKA DUŻA OK. 0,8 KG 59698711 A: PODUDZIE KURCZAKA e) TACKA DUŻA OK. 1KG a 70219001 DYCEEJ 7 2ADN yONSERNA g zVAT 14.99 MISEK WIEPRZOWE MAŁA PORCJA 54952205
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy