Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Selgros - Ważna od 18.05 do 31.05 - Strona nr 11

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Selgros 18.05.2023 - 31.05.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

R BOCZEK WIEPRZOWY BEZ TŁUSZCZU. BEZ SKÓRY DUŻA HALIBUT KAWAŁKI WĘDZONE NA GORĄCO = PORCJA OK. 1,3KG cenaza 1 kg: » | 52994035 56.99, z VAT 66.99 ł 87755799 OŚMIORNICZKI 6 2:39 BABY =——— zkuponem z Aplikacji are290 52251766 HIT! ść TATAR WOŁOWY 200 G + produkt z najwyższej jakości mięsa wołowego, idealnie przyprawiony, gotowy o podania MIĘSO MIELONE P> ZKURCZAKA 400G 19054675 94573334 Ż Eye) MORLINY W SŁUPKACH 'WSŁUPKACH h 150G 11463866 DRY AGED BEEF RIB EYE STEK Z KOŚCIĄ WOŁOWINA DOJRZEWAJĄCA NA SUCHO 2 1kg zVAT 79.99 Znawcy określają niepowtarzalny smak wołowiny Dry Aged Beef jako klasę królewską wśród steków. To mięso dosłownie rozpływa się w ustach. Mięso wołowe poddawane jest starannemu procesowi dojrzewania na sucho, tzw. sezonowania. Proces odbywa się w określonych, ściśle kontrolowanych warunkach temperatury i wilgotności przez minimum 4 tygodnie. Stopnie wysmażenia: RARE: bardzo krwisty, AC PZELNZACEESECM NOCE O a ORC LE ERO TC każdej strony, sok wypływający z mięsa jest czerwony. MEDIUM: śi ECZENECNSCCCYWCI kanna Oda ZCNECENH MEDIUM WELL: dobrze wysmażony, smaży się go ok. 5 minut z każdej strony, mięs: oź WSSE nne WELL DONE: RA EAZA smaży się go ok. 6-7 minut z każdej strony, mięso jest przepieczone. LU

Najnowsze gazetki

Reklama
R BOCZEK WIEPRZOWY BEZ TŁUSZCZU. BEZ SKÓRY DUŻA HALIBUT KAWAŁKI WĘDZONE NA GORĄCO = PORCJA OK. 1,3KG cenaza 1 kg: » | 52994035 56.99, z VAT 66.99 ł 87755799 OŚMIORNICZKI 6 2:39 BABY =——— zkuponem z Aplikacji are290 52251766 HIT! ść TATAR WOŁOWY 200 G + produkt z najwyższej jakości mięsa wołowego, idealnie przyprawiony, gotowy o podania MIĘSO MIELONE P> ZKURCZAKA 400G 19054675 94573334 Ż Eye) MORLINY W SŁUPKACH 'WSŁUPKACH h 150G 11463866 DRY AGED BEEF RIB EYE STEK Z KOŚCIĄ WOŁOWINA DOJRZEWAJĄCA NA SUCHO 2 1kg zVAT 79.99 Znawcy określają niepowtarzalny smak wołowiny Dry Aged Beef jako klasę królewską wśród steków. To mięso dosłownie rozpływa się w ustach. Mięso wołowe poddawane jest starannemu procesowi dojrzewania na sucho, tzw. sezonowania. Proces odbywa się w określonych, ściśle kontrolowanych warunkach temperatury i wilgotności przez minimum 4 tygodnie. Stopnie wysmażenia: RARE: bardzo krwisty, AC PZELNZACEESECM NOCE O a ORC LE ERO TC każdej strony, sok wypływający z mięsa jest czerwony. MEDIUM: śi ECZENECNSCCCYWCI kanna Oda ZCNECENH MEDIUM WELL: dobrze wysmażony, smaży się go ok. 5 minut z każdej strony, mięs: oź WSSE nne WELL DONE: RA EAZA smaży się go ok. 6-7 minut z każdej strony, mięso jest przepieczone. LU
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy