Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Selgros - Nowy Rok - Ważna od 27.12 do 04.01 - Strona nr 3

Reklama

Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Selgros 27.12.2022 - 04.01.2023
Reklama


Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

MAŁŻE JADALNE 51826303 HIT! PODUDZIE. ; KURCZAKA TACKA DUŻA > « 99 Tę 2081999 ED BEEF RIB EYE EKZKOŚCIĄ WOŁOWINA ssie NASUCHO | SUSHI FUTO1 15006 12909487 ga — 99 - 69%. GB 20) GOLONKA WIEPRZOWA EE MAŁA PORCJA + cena za 1 kg: 11.99, z VAT 11. 56511165 / / / R UALKA KA NOGIWIEPRZOWE PRZEDNIE MAŁA PORCJA 99 48861355 GOLONKA ZINDYKA TACKA DUŻA OK.0,8KG 69693711 f22. WOŁOWINA DOJRZEWAJĄCA NA SUCHO NOSZENIA ZYC Beef jako klasę królewską wśród steków. To mięso dosłownie ROCA ZEWN CENNA ECA ALS mu procesowi dojrzewania na sucho, tzw. sezonowania. Proces OCE CEO WANESEODZ TAE LECH temperatury i wilgotności przez minimum 4 tygodnie. STOPNIE WYSMAŻENIA: APP bardzo krwisty, smaży się go ok. 2,5 minuty z każdej strony, sok wypływający z mięsa jest ciemnoczerwony. MEDIUM RARE średnio krwisty, smaży się go 3-4 minuty z każdej strony, sok wypływający z mięsa jest czerwony. WDNNESOWALNZOWELCZZCEJ ok. 4 minut z każdej strony, mięso jest różowe w środku. MEDIUM WELL dobrze wysmażony, smaży się go ok. 5 minut z każdej strony, mięso jest jednolicie różowobeżowe. | WELL DOWE bardzo dobrze wysmażony, smaży się go ok. 6-7 minut z każdej strony, mięso jest przepieczone.

Najnowsze gazetki

Reklama
MAŁŻE JADALNE 51826303 HIT! PODUDZIE. ; KURCZAKA TACKA DUŻA > « 99 Tę 2081999 ED BEEF RIB EYE EKZKOŚCIĄ WOŁOWINA ssie NASUCHO | SUSHI FUTO1 15006 12909487 ga — 99 - 69%. GB 20) GOLONKA WIEPRZOWA EE MAŁA PORCJA + cena za 1 kg: 11.99, z VAT 11. 56511165 / / / R UALKA KA NOGIWIEPRZOWE PRZEDNIE MAŁA PORCJA 99 48861355 GOLONKA ZINDYKA TACKA DUŻA OK.0,8KG 69693711 f22. WOŁOWINA DOJRZEWAJĄCA NA SUCHO NOSZENIA ZYC Beef jako klasę królewską wśród steków. To mięso dosłownie ROCA ZEWN CENNA ECA ALS mu procesowi dojrzewania na sucho, tzw. sezonowania. Proces OCE CEO WANESEODZ TAE LECH temperatury i wilgotności przez minimum 4 tygodnie. STOPNIE WYSMAŻENIA: APP bardzo krwisty, smaży się go ok. 2,5 minuty z każdej strony, sok wypływający z mięsa jest ciemnoczerwony. MEDIUM RARE średnio krwisty, smaży się go 3-4 minuty z każdej strony, sok wypływający z mięsa jest czerwony. WDNNESOWALNZOWELCZZCEJ ok. 4 minut z każdej strony, mięso jest różowe w środku. MEDIUM WELL dobrze wysmażony, smaży się go ok. 5 minut z każdej strony, mięso jest jednolicie różowobeżowe. | WELL DOWE bardzo dobrze wysmażony, smaży się go ok. 6-7 minut z każdej strony, mięso jest przepieczone.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy