Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Selgros - Ważna od 30.03 do 10.04 - Strona nr 10

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Selgros 30.03.2023 - 10.04.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

OWI wstałej ofercie x". SELGROS PYC DRY AGED BEEF RIB EYE STEK Z KOŚCIĄ WOŁOWINA DOJRZEWAJĄCA NA SUCHO rzy) rodzajów mięsa AJRO) WOŁOWEGO i DROBIU* Znawcy określają niepowtarzalny smak wołowiny Dry Aged Beef jako klasę królewską wśród steków. To mięso dosłownie rozpływa się w ustach. Mięso wołowe poddawane jest starannemu procesowi dojrzewania O ENO CEO CTONZWECEO kontrolowanych warunkach temperatury i wilgotności przez minimum 4tygodnie. Dzięki dojrzewaniu poprzez suszenie, podczas którego SOWNO EUT WNSTNLCENZY NA delikatną strukturę, szczególny aromat i soczystość, a jej smak opisywany jest jako lekko orzechowo-maślany. O ZACZ O GD O 4" o © caŃ 5 MESA .. SZJ 5 ESTCCH DE MEZAWA ZZM Ę TRÓJKĄTY 35495456 50573949 OEAWOŻYM BEZ KOŚCI MAŁA OCECN PŁÓĘ 2VAT4699 poezji > MŁNSE. - a i a ś 2 e rg ę re ONZE) zVAT 38.99 o NJEWORYCOCWA SÓW 47508775 LU) ..d.. O O O O

Najnowsze gazetki

Reklama
OWI wstałej ofercie x". SELGROS PYC DRY AGED BEEF RIB EYE STEK Z KOŚCIĄ WOŁOWINA DOJRZEWAJĄCA NA SUCHO rzy) rodzajów mięsa AJRO) WOŁOWEGO i DROBIU* Znawcy określają niepowtarzalny smak wołowiny Dry Aged Beef jako klasę królewską wśród steków. To mięso dosłownie rozpływa się w ustach. Mięso wołowe poddawane jest starannemu procesowi dojrzewania O ENO CEO CTONZWECEO kontrolowanych warunkach temperatury i wilgotności przez minimum 4tygodnie. Dzięki dojrzewaniu poprzez suszenie, podczas którego SOWNO EUT WNSTNLCENZY NA delikatną strukturę, szczególny aromat i soczystość, a jej smak opisywany jest jako lekko orzechowo-maślany. O ZACZ O GD O 4" o © caŃ 5 MESA .. SZJ 5 ESTCCH DE MEZAWA ZZM Ę TRÓJKĄTY 35495456 50573949 OEAWOŻYM BEZ KOŚCI MAŁA OCECN PŁÓĘ 2VAT4699 poezji > MŁNSE. - a i a ś 2 e rg ę re ONZE) zVAT 38.99 o NJEWORYCOCWA SÓW 47508775 LU) ..d.. O O O O
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy