Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Społem - Ważna od 29.09 do 10.10 - Strona nr 12

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Społem 29.09.2022 - 10.10.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

23,83 zł/kc TEA Krakersy Paluszki Precelki Talarki super słone chrupkie krakowskie 180g 300g 130g : 155g z cena regularna: [90 cena regularna: /]/) cena regularna: /]-) cena regularna: /]99 BAHLSEN POZNA! BAHLSEN POZNA BAHLSEN POZNA! BAHLSEN POZNA 27,72 zł/ką 15,97 zł/kg 33,77 zk z 32,19 zł/ką a Chrupki Cheetos wybrany asortyment 1350-1509 FRITO LAY 26,60-30,69 zł/kg Przepis na: Gołąbki bez zawijania z kapustą pekińską Składniki: 1/2 niedużej kapusty pekińskiej 1/2 kg zmielonej łopatki wieprzowej 2 cebule 3 ząbki czosnku 1 jajko 100 gram ugotowanego ryżu pieprz mielony, sól ( w sumie łyżeczka) 1 łyżeczka majeranku sos pomidorowy +sól, cukier, pieprz i majeranek butka tarta olej rzepakowy do smażenia Znajdź nas n spolem_kielce | Chipsy Doritos wybrany asortyment 5 100g * FRITO LAY 45,90 zł/kg Kapustę drobno siekamy, dodajemy do niej mięso oraz przestudzony ryż i dokładnie wyrabiamy rękami. Cebulę i czosnek obieramy i drobniutko siekamy dodajemy do mięsa, wraz z przyprawami. Wszystko dokładnie wyrabiamy. Z masy formujemy gołąbki na kształt mielonych. Delikatnie obtaczamy w bułce tartej. Na patelni rozgrzewamy olej i na nim smażymy gołąbki. Po usmażeniu wszystkich gołąbków, wycieramy patelnię i na nią wlewamy sos pomidorowy, doprawiamy go pieprzem i odrobiną cukru i majerankiem. wkładamy gotąbki i na małym ogniu catość gotujemy około 15 minut. Smacznego ! f spolemkielce

Najnowsze gazetki

Reklama
23,83 zł/kc TEA Krakersy Paluszki Precelki Talarki super słone chrupkie krakowskie 180g 300g 130g : 155g z cena regularna: [90 cena regularna: /]/) cena regularna: /]-) cena regularna: /]99 BAHLSEN POZNA! BAHLSEN POZNA BAHLSEN POZNA! BAHLSEN POZNA 27,72 zł/ką 15,97 zł/kg 33,77 zk z 32,19 zł/ką a Chrupki Cheetos wybrany asortyment 1350-1509 FRITO LAY 26,60-30,69 zł/kg Przepis na: Gołąbki bez zawijania z kapustą pekińską Składniki: 1/2 niedużej kapusty pekińskiej 1/2 kg zmielonej łopatki wieprzowej 2 cebule 3 ząbki czosnku 1 jajko 100 gram ugotowanego ryżu pieprz mielony, sól ( w sumie łyżeczka) 1 łyżeczka majeranku sos pomidorowy +sól, cukier, pieprz i majeranek butka tarta olej rzepakowy do smażenia Znajdź nas n spolem_kielce | Chipsy Doritos wybrany asortyment 5 100g * FRITO LAY 45,90 zł/kg Kapustę drobno siekamy, dodajemy do niej mięso oraz przestudzony ryż i dokładnie wyrabiamy rękami. Cebulę i czosnek obieramy i drobniutko siekamy dodajemy do mięsa, wraz z przyprawami. Wszystko dokładnie wyrabiamy. Z masy formujemy gołąbki na kształt mielonych. Delikatnie obtaczamy w bułce tartej. Na patelni rozgrzewamy olej i na nim smażymy gołąbki. Po usmażeniu wszystkich gołąbków, wycieramy patelnię i na nią wlewamy sos pomidorowy, doprawiamy go pieprzem i odrobiną cukru i majerankiem. wkładamy gotąbki i na małym ogniu catość gotujemy około 15 minut. Smacznego ! f spolemkielce
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy