Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Społem - Ważna od 08.12 do 19.12 - Strona nr 19

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Społem 08.12.2022 - 19.12.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

(24M wóń 4 ż Borowik kroj. mroż. Podgrzybki mrożone 250g J 250g sk MARKA WŁASNA SPOŁEM MARKA WŁASNA SPOŁEM R m 51,96 zł/kg 41,56 zł/kg zł/szt. 1 > | sdhc em za Uszka Kurka mrożona cała wybrany asortyment 250: 300g MARKA WŁASNA SPOŁEM MARKA WŁASNA SPOŁEM 53,96 zł/kg 18,65 zł/kg (Przepis na świąteczną zupę grzybową Składniki dla 8 po! 1.Grzyby należy rozmrozić. 2.Zagotuj bulion. «Bulion warzywny 1000 ml 3.Na patelni rozgrzej masło. *Masło klarowane 30 g 4.Obierz marchewkę, cebulę oraz czosnek. Umyj warzywa. *Mrożone grzyby leśne 500 g 5.Pokrój marchewkę w pół plastry, cebulę w drobną kostkę, -Cebula 100 g m aś a czosnek przeciśnij przez praskę. ' Czosnek 5 ząbków SŻ — 46.Marchewkę dodaj na patelnię i zacznij smażyć *Marchewka 50 g z odrobiną soli. «Śmietana 12% 75 g *Sól, pieprz, natka pietruszki świeża z 7.Pokrój rozmrożone grzyby w nie za duże kawałki. 8.Dodaj grzyby, cebulę i czosnek na patelnię i smaż wszystko do zarumienia. 9.Dodaj podsmażone (rumiane) warzywa i grzyby do gorącego wywaru wraz z solą i pieprzem. 10.Gotuj do miękkości warzyw i grzybów (około 25 minut). 11.Śmietanę zahartuj: odlej do szklanki trochę gorącej zupy i dodaj śmietanę. Wymieszaj i dodaj zawartość szklanki do zupy. 12.Zupę dopraw do smaku. 13.Posyp zupę natką pietruszki. 14.Podawaj z makaronem. ączymuy pokolenia.

Najnowsze gazetki

Reklama
(24M wóń 4 ż Borowik kroj. mroż. Podgrzybki mrożone 250g J 250g sk MARKA WŁASNA SPOŁEM MARKA WŁASNA SPOŁEM R m 51,96 zł/kg 41,56 zł/kg zł/szt. 1 > | sdhc em za Uszka Kurka mrożona cała wybrany asortyment 250: 300g MARKA WŁASNA SPOŁEM MARKA WŁASNA SPOŁEM 53,96 zł/kg 18,65 zł/kg (Przepis na świąteczną zupę grzybową Składniki dla 8 po! 1.Grzyby należy rozmrozić. 2.Zagotuj bulion. «Bulion warzywny 1000 ml 3.Na patelni rozgrzej masło. *Masło klarowane 30 g 4.Obierz marchewkę, cebulę oraz czosnek. Umyj warzywa. *Mrożone grzyby leśne 500 g 5.Pokrój marchewkę w pół plastry, cebulę w drobną kostkę, -Cebula 100 g m aś a czosnek przeciśnij przez praskę. ' Czosnek 5 ząbków SŻ — 46.Marchewkę dodaj na patelnię i zacznij smażyć *Marchewka 50 g z odrobiną soli. «Śmietana 12% 75 g *Sól, pieprz, natka pietruszki świeża z 7.Pokrój rozmrożone grzyby w nie za duże kawałki. 8.Dodaj grzyby, cebulę i czosnek na patelnię i smaż wszystko do zarumienia. 9.Dodaj podsmażone (rumiane) warzywa i grzyby do gorącego wywaru wraz z solą i pieprzem. 10.Gotuj do miękkości warzyw i grzybów (około 25 minut). 11.Śmietanę zahartuj: odlej do szklanki trochę gorącej zupy i dodaj śmietanę. Wymieszaj i dodaj zawartość szklanki do zupy. 12.Zupę dopraw do smaku. 13.Posyp zupę natką pietruszki. 14.Podawaj z makaronem. ączymuy pokolenia.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy