Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Stokrotka - Boże Narodzenie - Ważna od 20.12 do 27.12 - Strona nr 2

Reklama

Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Stokrotka 20.12.2023 - 27.12.2023
Reklama


Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

(GTATUY) % świąteczny karp 22 śliwką RU || Na Produkty: 3 filety z karpia 2 cytryny kilka suszonych śliwek CIOTCE bułka tarta olej rzepakowy słodka papryka rozmaryn czosnek granulowany Sol pieprz Filety z karpia dokładnie myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym. Następnie obficie solimy, pozostawiamy na godzinę w lodówce. W między- czasie cytrynę dokładnie szorujemy w ciepłej wodzie i kroimy w plastry. Z drugiej wyciskamy sok. Rybę wyjmujemy z lodówki, zmywamy nadmiar soli pod bieżącą wodą. Karpia obkładamy plastrami cytryny i zalewamy sokiem. Marynujemy przez 3 godziny w lodówce, najlepiej jednak pozostawić tam rybę na całą noc. Bułkę tartą mieszamy z solą, pieprzem oraz słodką papryką. Rybę wyjmujemy z lodówki, ściągamy cytrynę. Przyprawiamy pieprzem, rozmarynem oraz czosnkiem granulowanym. Panierujemy we wcześniej przygotowanej bułce IcILCJH Olej rozgrzewamy na patelni. Rybę smażymy przez około 5 minut z każdej strony, powoli na małym ogniu. Czas smażenia możemy wydłużyć, jeśli mamy grubsze filety. Usmażoną rybę odsączamy w ręcznik papierowy z nadmiaru tłuszczu. Śliwki moczymy we wrzątku przez około 1 godzinę. Płatki migdałów prażymy na suchej patelni. Gotową rybę przekładamy na talerz, dekorujemy śliwkami oraz prażonymi migdałami. Danie smakuje wyśmienicie skropione odrobiną soku z cytryny. Promocje cenowe nie łączą się. Przekreślona cena oznacza cenę sprzed obniżki - dla rzy czym jest to najniższa cena ąpiła p Określenie „Najniższa cena z ostatnich 30 d jak 30 dni przed w

Najnowsze gazetki

Reklama
(GTATUY) % świąteczny karp 22 śliwką RU || Na Produkty: 3 filety z karpia 2 cytryny kilka suszonych śliwek CIOTCE bułka tarta olej rzepakowy słodka papryka rozmaryn czosnek granulowany Sol pieprz Filety z karpia dokładnie myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym. Następnie obficie solimy, pozostawiamy na godzinę w lodówce. W między- czasie cytrynę dokładnie szorujemy w ciepłej wodzie i kroimy w plastry. Z drugiej wyciskamy sok. Rybę wyjmujemy z lodówki, zmywamy nadmiar soli pod bieżącą wodą. Karpia obkładamy plastrami cytryny i zalewamy sokiem. Marynujemy przez 3 godziny w lodówce, najlepiej jednak pozostawić tam rybę na całą noc. Bułkę tartą mieszamy z solą, pieprzem oraz słodką papryką. Rybę wyjmujemy z lodówki, ściągamy cytrynę. Przyprawiamy pieprzem, rozmarynem oraz czosnkiem granulowanym. Panierujemy we wcześniej przygotowanej bułce IcILCJH Olej rozgrzewamy na patelni. Rybę smażymy przez około 5 minut z każdej strony, powoli na małym ogniu. Czas smażenia możemy wydłużyć, jeśli mamy grubsze filety. Usmażoną rybę odsączamy w ręcznik papierowy z nadmiaru tłuszczu. Śliwki moczymy we wrzątku przez około 1 godzinę. Płatki migdałów prażymy na suchej patelni. Gotową rybę przekładamy na talerz, dekorujemy śliwkami oraz prażonymi migdałami. Danie smakuje wyśmienicie skropione odrobiną soku z cytryny. Promocje cenowe nie łączą się. Przekreślona cena oznacza cenę sprzed obniżki - dla rzy czym jest to najniższa cena ąpiła p Określenie „Najniższa cena z ostatnich 30 d jak 30 dni przed w
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy