Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Stokrotka - Boże Narodzenie - Ważna od 14.12 do 27.12 - Strona nr 61

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Stokrotka 14.12.2023 - 27.12.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

NI a MAY Cue LEM (w, tre ga owa receptur oporto na 48-godzinym fermentacji zpewnicjącej lory smakowe. Długi okres _ NI wani w temperoturze pokojowej — wi pstry do 6 miesięcy, dzięki proce ch dodotkó Bez s CHLEB LITEWSKI 300g; Nikol; hodycjny, borodiński, wiejski 1997 24/ką 2 SZLA pinsa, kulka sera mozarella, ki y WWO „_ Szynka, Świeża bazylia, oliwa z oliw UZALE PRZYGOTOWANIE: Pinsę wyciągnij Z opako- WAWEWWSGCESAW OWEJ ICH GUKOWYCCZNEAIOLUWISAWSWKN WEW WCIKNOWONENCAC NJ OWOC WEWANCSGLW WZI IMO CLUJ szynkę. Piecz w nagrzanym do 2107C piekar- niku ok. 10 minut. Po wyjęciu posyp bazylią, możesz ponownie skropić oliwą. DUEIGSZI PINSA 250 gi Doki; 39,96 zł/ką

Najnowsze gazetki

Reklama
NI a MAY Cue LEM (w, tre ga owa receptur oporto na 48-godzinym fermentacji zpewnicjącej lory smakowe. Długi okres _ NI wani w temperoturze pokojowej — wi pstry do 6 miesięcy, dzięki proce ch dodotkó Bez s CHLEB LITEWSKI 300g; Nikol; hodycjny, borodiński, wiejski 1997 24/ką 2 SZLA pinsa, kulka sera mozarella, ki y WWO „_ Szynka, Świeża bazylia, oliwa z oliw UZALE PRZYGOTOWANIE: Pinsę wyciągnij Z opako- WAWEWWSGCESAW OWEJ ICH GUKOWYCCZNEAIOLUWISAWSWKN WEW WCIKNOWONENCAC NJ OWOC WEWANCSGLW WZI IMO CLUJ szynkę. Piecz w nagrzanym do 2107C piekar- niku ok. 10 minut. Po wyjęciu posyp bazylią, możesz ponownie skropić oliwą. DUEIGSZI PINSA 250 gi Doki; 39,96 zł/ką
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy