Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Stokrotka - Ważna od 09.11 do 15.11 - Strona nr 16

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Stokrotka 09.11.2023 - 15.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

a 54 przepis: OCUN ECUJ A CREW CE Ze CUI łyżce oleju, na średniej wielkości patelni. Dodaj prze- ciśnięty przez praskę czosnek, dopraw solą, pieprzem i chili, dodaj ok. 1/3 łyżeczki kuminu i chwilę przesma- żaj. Do cebuli dołóż pomidory z puszki i fasolę (jeśli używasz). Zagotuj i rozgnieć masę widelcem. Jeśli jest bardzo gęsta, dolej niewielką ilość wody i doprowadź COWIZLICH Rzodkiewka 1 opak. HIUEWOS RANCHERO składniki: 2 jajka 1/2 puszki (ok. 200 g) pomidorów KOCE 1 duża rzodkiewka 1 mały ząbek czosnku 2 łyżki fasoli z puszki (opcjonalnie) 1/4 awokado kilka plasterków papryczki jalapeńo (lub innej ostrej) łyżka posiekanej natki pietruszki lub kolendry UG) EO świeżo mielony pieprz mielona kolendra mielone chili LLL PECO (opcjonalnie) limonka Umyte jajka rozbij do małych miseczek. W sosie zrób dwa wgłębienia i wlej do każdego po jajku. Oprósz lekko solą, przykryj pokrywką i duś na średniej wiel- kości ogniu, aż białko się zetnie, ale żółtko pozostanie płynne. W tym czasie pokrój w plasterki awokado, papryczkę jalapeńo i rzodkiewkę oraz podgrzej tortille (o ile uży- wasz). Gotowe jajka podawaj na patelni lub rozdzielo- ne na dwie tortille. Dodaj awokado, ostrą papryczkę i rzodkiewkę, posyp natką pietruszki lub kolendrą, skrop lekko sokiem z limonki i podawaj na gorąco. LUC 1 szt. Przy zakupie 1 szt. - 5,99 zł Fasola czerwona UELIO meksykańskim Poco Loco | 410 g; 14,61 zł/kg 4. Najniższa cena // a) zostatnich 30 dni - 7,79 zł 57 kup 22a 6,98 zł Khel lszt. przy zakupie 2 szt. DDT IELEAK

Najnowsze gazetki

Reklama
a 54 przepis: OCUN ECUJ A CREW CE Ze CUI łyżce oleju, na średniej wielkości patelni. Dodaj prze- ciśnięty przez praskę czosnek, dopraw solą, pieprzem i chili, dodaj ok. 1/3 łyżeczki kuminu i chwilę przesma- żaj. Do cebuli dołóż pomidory z puszki i fasolę (jeśli używasz). Zagotuj i rozgnieć masę widelcem. Jeśli jest bardzo gęsta, dolej niewielką ilość wody i doprowadź COWIZLICH Rzodkiewka 1 opak. HIUEWOS RANCHERO składniki: 2 jajka 1/2 puszki (ok. 200 g) pomidorów KOCE 1 duża rzodkiewka 1 mały ząbek czosnku 2 łyżki fasoli z puszki (opcjonalnie) 1/4 awokado kilka plasterków papryczki jalapeńo (lub innej ostrej) łyżka posiekanej natki pietruszki lub kolendry UG) EO świeżo mielony pieprz mielona kolendra mielone chili LLL PECO (opcjonalnie) limonka Umyte jajka rozbij do małych miseczek. W sosie zrób dwa wgłębienia i wlej do każdego po jajku. Oprósz lekko solą, przykryj pokrywką i duś na średniej wiel- kości ogniu, aż białko się zetnie, ale żółtko pozostanie płynne. W tym czasie pokrój w plasterki awokado, papryczkę jalapeńo i rzodkiewkę oraz podgrzej tortille (o ile uży- wasz). Gotowe jajka podawaj na patelni lub rozdzielo- ne na dwie tortille. Dodaj awokado, ostrą papryczkę i rzodkiewkę, posyp natką pietruszki lub kolendrą, skrop lekko sokiem z limonki i podawaj na gorąco. LUC 1 szt. Przy zakupie 1 szt. - 5,99 zł Fasola czerwona UELIO meksykańskim Poco Loco | 410 g; 14,61 zł/kg 4. Najniższa cena // a) zostatnich 30 dni - 7,79 zł 57 kup 22a 6,98 zł Khel lszt. przy zakupie 2 szt. DDT IELEAK
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy