Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Top Market - Ważna od 14.03 do 24.03 - Strona nr 6

Reklama

Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Top Market 14.03.2024 - 24.03.2024
Reklama


Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

Pierś z indyka myjemy. Przyprawy łączymy zolejemi nacieramy nimi dokładnie pierś ALTTTTY *1 pierś z. indyka 4— - zindyka anastępnie odstawiamy całość * Złyżki majeranku L do lodówki na 12 godzin. * 1 łyżeczka soi * I łyżeczka pie przu 4 2 * łyżeczki k .2 PAC Papryki Następnego dnia przekładamy pierś z indyka do "Bigle GE DOINDYKA KAMIS naczynia żaroodpornego razem z resztą marynaty. *2009 SR e + szklanka wody "RESTO Krol 3 Pierś pieczemy pod przykryciem w temperaturze 180" przez ok. 1 godzinę. Po tym czasie dodajemy żurawinę i całość podlewamy 1 szklanką wody. Pieczemy jeszcze przez kolejną godzinę. kredą Wystudzoną pieczeń kroimy na plastry i podajemy z SOSEM ŻURAWINOWYM ŁOWICZ. Ślnacznego! „75 G, 1 KG/4653ZŁ zę 4 (KAMIS J ACE ul ZIELE NUDLE o KURK LEAR > oe = = g I zz e som ZPRZYPRAWY KAMIS 2] "RÓŻNE RODZAJE, 20-25G 4 IPRZYPRAWY KAMIS 1KG/91,60 - 114,50 ZŁ af Pozna RODZIE RÓŻNE RODZAJE, 8 - 30G, ŻI 2AJE761,69,G 1KG/66,33 - 248,75 ZŁ > OZ j 4 © 089L, R - ZE a KASZA GRYCZANA MAKARONY O... OLEJ RZEPAKOWY PRAŻONA CENOS RÓŻNE RODZAJE 400 G OLEO KRUSZWICA Soc. 1 KG/9,98 ZŁ E > 1/KG/5/48 ZŁ) y 900 ML, I L/ 5,88 ZŁ Polska Giga SUPEŃNAHGRAW Z = 100% POLSKIEGO KAPITAŁU

Najnowsze gazetki

Reklama
Pierś z indyka myjemy. Przyprawy łączymy zolejemi nacieramy nimi dokładnie pierś ALTTTTY *1 pierś z. indyka 4— - zindyka anastępnie odstawiamy całość * Złyżki majeranku L do lodówki na 12 godzin. * 1 łyżeczka soi * I łyżeczka pie przu 4 2 * łyżeczki k .2 PAC Papryki Następnego dnia przekładamy pierś z indyka do "Bigle GE DOINDYKA KAMIS naczynia żaroodpornego razem z resztą marynaty. *2009 SR e + szklanka wody "RESTO Krol 3 Pierś pieczemy pod przykryciem w temperaturze 180" przez ok. 1 godzinę. Po tym czasie dodajemy żurawinę i całość podlewamy 1 szklanką wody. Pieczemy jeszcze przez kolejną godzinę. kredą Wystudzoną pieczeń kroimy na plastry i podajemy z SOSEM ŻURAWINOWYM ŁOWICZ. Ślnacznego! „75 G, 1 KG/4653ZŁ zę 4 (KAMIS J ACE ul ZIELE NUDLE o KURK LEAR > oe = = g I zz e som ZPRZYPRAWY KAMIS 2] "RÓŻNE RODZAJE, 20-25G 4 IPRZYPRAWY KAMIS 1KG/91,60 - 114,50 ZŁ af Pozna RODZIE RÓŻNE RODZAJE, 8 - 30G, ŻI 2AJE761,69,G 1KG/66,33 - 248,75 ZŁ > OZ j 4 © 089L, R - ZE a KASZA GRYCZANA MAKARONY O... OLEJ RZEPAKOWY PRAŻONA CENOS RÓŻNE RODZAJE 400 G OLEO KRUSZWICA Soc. 1 KG/9,98 ZŁ E > 1/KG/5/48 ZŁ) y 900 ML, I L/ 5,88 ZŁ Polska Giga SUPEŃNAHGRAW Z = 100% POLSKIEGO KAPITAŁU
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy