Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Biedronka - Boże Narodzenie - Ważna od 28.11 do 31.12 - Strona nr 31

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Biedronka 28.11.2023 - 31.12.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

SZCZUPAK W GALARECIE SZYMON CZERWIŃSKI KOLACJA ; U 5 ENERGIA || TŁUSZCZ || WĘGLOWODANY || BIAŁKO || BŁONNIK || SÓL L; 00 z eco J porcja || wymi koki 339 49 179 45 min 4 porcje łatwy 303 kcal | [ayaneo SKŁADNIKI: PRZYGOTOWANIE: * Va korzenia selera * 2 marchewki * 1 korzeń pietruszki * 1 czerwona papryka * | por » 2|wody * sól, pieprz * 2 łyżeczki brązowego cukru * Va pęczka lubczyku * 3liście laurowe * 4 ziarna ziela angielskiego + 3 ziarna pieprzu * 1 szczupak * 80 mloctu * 1 opakowanie żelatyny 1. 2. Warzywa umyj, obierz. Seler, marchewki, pietruszkę i paprykę pokrój w kostkę, a pora — w plastry. Do garnka wlej wodę z 1 łyżeczką soli i cukrem. Następnie dodaj przyprawy oraz przygotowane wcześniej warzywa. Gotuj do miękkości. .. Rybę umyj i oczyść z łusek, a następnie przejdź do filetowania. Pokrój w grube plastry i wrzuć je do ugotowanego wywaru z warzywami. Gotuj ok. 10 minut. Następnie wlej ocet i gotuj jeszcze 10-12 minut. Na koniec dopraw solą i pieprzem do smaku. „ Wyjmij rybę z wywaru. Odmierz 1 litr płynu i użyj go do przygotowania żelatyny — posłuż się instrukcją na opakowaniu. . Na paterze lub podłużnym talerzu ułóż kawałki szczupaka, dodaj warzywa i zalej żelatyną. ©) Kolagen może przyczynić się do utrzymania v zdrowego funkcjonowania stawów. Pomaga również zachować jędrność i elastyczność skóry. 31 | CZAS NA ŚWIĘTA

Najnowsze gazetki

Reklama
SZCZUPAK W GALARECIE SZYMON CZERWIŃSKI KOLACJA ; U 5 ENERGIA || TŁUSZCZ || WĘGLOWODANY || BIAŁKO || BŁONNIK || SÓL L; 00 z eco J porcja || wymi koki 339 49 179 45 min 4 porcje łatwy 303 kcal | [ayaneo SKŁADNIKI: PRZYGOTOWANIE: * Va korzenia selera * 2 marchewki * 1 korzeń pietruszki * 1 czerwona papryka * | por » 2|wody * sól, pieprz * 2 łyżeczki brązowego cukru * Va pęczka lubczyku * 3liście laurowe * 4 ziarna ziela angielskiego + 3 ziarna pieprzu * 1 szczupak * 80 mloctu * 1 opakowanie żelatyny 1. 2. Warzywa umyj, obierz. Seler, marchewki, pietruszkę i paprykę pokrój w kostkę, a pora — w plastry. Do garnka wlej wodę z 1 łyżeczką soli i cukrem. Następnie dodaj przyprawy oraz przygotowane wcześniej warzywa. Gotuj do miękkości. .. Rybę umyj i oczyść z łusek, a następnie przejdź do filetowania. Pokrój w grube plastry i wrzuć je do ugotowanego wywaru z warzywami. Gotuj ok. 10 minut. Następnie wlej ocet i gotuj jeszcze 10-12 minut. Na koniec dopraw solą i pieprzem do smaku. „ Wyjmij rybę z wywaru. Odmierz 1 litr płynu i użyj go do przygotowania żelatyny — posłuż się instrukcją na opakowaniu. . Na paterze lub podłużnym talerzu ułóż kawałki szczupaka, dodaj warzywa i zalej żelatyną. ©) Kolagen może przyczynić się do utrzymania v zdrowego funkcjonowania stawów. Pomaga również zachować jędrność i elastyczność skóry. 31 | CZAS NA ŚWIĘTA
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy