Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 13.11 do 27.11 - Strona nr 2

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

s mA RATON MRRGK WŁRKAYCA INDYK W POMIDORACH MLEKIEM KOKOSOWYM KURKUMĄ © przepis 1 Udoindykaoczyszczamy kroimy na 4 duże kawałki Przyprawiamy są pieprzem z obu stron. Na głębokiej patelni najlpiej typu wok rozgrzewamy łyżki oleju rzepakowego a rozgrzany tłuszcz wrzucamy pokrejone kawałki ndyka. Przewracaemy 1 czekamy, a ię zarumienią, 3. Cebulę krolmy w kostkę dodajemy do indyka. Śmażymy 3 min Dodajemy wiórki kokosowe. Smsżymy ok min cał czas mieszając Pomidory obieramy skórki krolmy w kostkę tak sam jak ananasa 5. Do patelni indykiem I cebulą dodajemy mieczko kokosowe, ok 75 ml wody kurkumę, pomidory, gałąkę tymianku! ananaa.Przykrywamy pokrywką 1 gotujemy ok. 20 min. Jeśl so wydaje się za rzadki gotujemy go do momentu aż zgęstnieje. 6. Ryżgotujemy wosolonej wodze ok. 12 min. po czym odeedzamy. Danie dekorujemy posiekaną kolendrą l podajemy na talerzu lub w misce 5 © SKŁADNIKI o" ŚJ sj Gm geść porcji ność fra „Gam © wYPRóBUJ NASZE PRODUKTY 4. El Udo odka map MC mecza kakozowa Z KASZY PĘCZAK ZTUŃCZYKIEM I SEREM SAŁATKOWYM © przepis 1. Kaszę pęczak gotujemy według przepisu zamieszczonego na opakowanie. Po ugotowaniu studzimy. 2. Ogórka ziłonego cebulę krolny w grube pasty, Miądał prażymy w piekarniku rozgrzanym do 180*C. przez ok 5 min Miętę grubo siekamy. 3. Musztardę oliwę mieszamy w misce do uzyskania jednote masy. Przyprawiamy są pieprzem. 4. Serkruszymy w dłoniach 5. Do dużej miski wrzucamy ugotowany pęczak, ogórka 1 cabuię. Dodajemy ser sałatkowy, kostkę mango, mb warzyw meksykańskich, tuńczyka. Wszystko mieszany razem z sosem musztardowyi | podajemy z posiekaną miętą © SKŁADNIKI Sasónik grany kśt Mość porcji lość Re kr s w i śm a. 9 Ime warzyw meksykański

Najnowsze gazetki

Reklama
s mA RATON MRRGK WŁRKAYCA INDYK W POMIDORACH MLEKIEM KOKOSOWYM KURKUMĄ © przepis 1 Udoindykaoczyszczamy kroimy na 4 duże kawałki Przyprawiamy są pieprzem z obu stron. Na głębokiej patelni najlpiej typu wok rozgrzewamy łyżki oleju rzepakowego a rozgrzany tłuszcz wrzucamy pokrejone kawałki ndyka. Przewracaemy 1 czekamy, a ię zarumienią, 3. Cebulę krolmy w kostkę dodajemy do indyka. Śmażymy 3 min Dodajemy wiórki kokosowe. Smsżymy ok min cał czas mieszając Pomidory obieramy skórki krolmy w kostkę tak sam jak ananasa 5. Do patelni indykiem I cebulą dodajemy mieczko kokosowe, ok 75 ml wody kurkumę, pomidory, gałąkę tymianku! ananaa.Przykrywamy pokrywką 1 gotujemy ok. 20 min. Jeśl so wydaje się za rzadki gotujemy go do momentu aż zgęstnieje. 6. Ryżgotujemy wosolonej wodze ok. 12 min. po czym odeedzamy. Danie dekorujemy posiekaną kolendrą l podajemy na talerzu lub w misce 5 © SKŁADNIKI o" ŚJ sj Gm geść porcji ność fra „Gam © wYPRóBUJ NASZE PRODUKTY 4. El Udo odka map MC mecza kakozowa Z KASZY PĘCZAK ZTUŃCZYKIEM I SEREM SAŁATKOWYM © przepis 1. Kaszę pęczak gotujemy według przepisu zamieszczonego na opakowanie. Po ugotowaniu studzimy. 2. Ogórka ziłonego cebulę krolny w grube pasty, Miądał prażymy w piekarniku rozgrzanym do 180*C. przez ok 5 min Miętę grubo siekamy. 3. Musztardę oliwę mieszamy w misce do uzyskania jednote masy. Przyprawiamy są pieprzem. 4. Serkruszymy w dłoniach 5. Do dużej miski wrzucamy ugotowany pęczak, ogórka 1 cabuię. Dodajemy ser sałatkowy, kostkę mango, mb warzyw meksykańskich, tuńczyka. Wszystko mieszany razem z sosem musztardowyi | podajemy z posiekaną miętą © SKŁADNIKI Sasónik grany kśt Mość porcji lość Re kr s w i śm a. 9 Ime warzyw meksykański
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy