Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 13.11 do 27.11 - Strona nr 6

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

SYTTY MARATON AREK WLASNYCH PENNE RIGATE Z PESTO MIGDAŁOWYM I SEREM RICOTTA © przepis 1. Wdużym garnku zagotowujemy wod igotujomy makaron l dente 2. Przygotowujemy posto -w wysckim naczyniu używając blendera miksujemy iście bazyli czosnek, zmiędaty oraz oliwę. Do pesto dodajemy ser riesta Makaron przekładamy na patelni i dodaje so. Całość zagotowiujemy mieszając od czasu do czasu. Makaron dekorujemy ćmi bazyl podajemy gorący. © SKŁADNIKI Skłdnik Seen cay Mość porcji oi Cena" Wartość S591 Bat 2088 1202 USB OS szoa Otóz 925 0382 Fed Ca EM RAA MAR AZJATYCKA ZUPA PHO BO © przepis Szpondar wołowy przekładamy do rondel. 4 zalewamy zimną wodą takaby woda zakrya mięsa. Powoli gotujemy okoł godziny I usuwamy szumowiny, był Karowny. 2. Następnie dodajemy sos rybny, obrany Imbir, czosnek pokrojony w drobne kawałki, paprykę ciii całość gotujemy dalej przez około 30 minut. 3. Sezam prażymy na suchej rozgrzane patelni odstawiamy Makaron ryżowy gotujemy w garnku we wrzącej osolonej wodzi przez około 4 mity. Następnie odcedzamy makaron na stku przekładamy Cebulę dymkę świeżą kaendrę sikamy, diec wołowy kroimy w poprzek włókien na grubość koto 4 milimetry I grilujemy na mocna rozgrzanej pelni przez około 30 sekund z każdej story, następnie doprawiamy pieprzem układamy w misce na ugotowanym makarcnie ryżowy. 6. Następnie zalewamy makaron I griloway udzioc karownym wywarem. Na makaron układamy kiełki faseli mong. 7. Całość posypujemy posiekaną cebują dynią, kolndrą I prażorym sezamem, oraz skraparny sokiem z limonki. Składnik Szender wto izęcotowydń ek porji m zy © wYPRóBUJ NASZE PRODUKTY olo Wst 108 oo ssa u0x goly sis8i 032zł OWEN oonig 6301 o70ał 370g raB0x 280mt

Najnowsze gazetki

Reklama
SYTTY MARATON AREK WLASNYCH PENNE RIGATE Z PESTO MIGDAŁOWYM I SEREM RICOTTA © przepis 1. Wdużym garnku zagotowujemy wod igotujomy makaron l dente 2. Przygotowujemy posto -w wysckim naczyniu używając blendera miksujemy iście bazyli czosnek, zmiędaty oraz oliwę. Do pesto dodajemy ser riesta Makaron przekładamy na patelni i dodaje so. Całość zagotowiujemy mieszając od czasu do czasu. Makaron dekorujemy ćmi bazyl podajemy gorący. © SKŁADNIKI Skłdnik Seen cay Mość porcji oi Cena" Wartość S591 Bat 2088 1202 USB OS szoa Otóz 925 0382 Fed Ca EM RAA MAR AZJATYCKA ZUPA PHO BO © przepis Szpondar wołowy przekładamy do rondel. 4 zalewamy zimną wodą takaby woda zakrya mięsa. Powoli gotujemy okoł godziny I usuwamy szumowiny, był Karowny. 2. Następnie dodajemy sos rybny, obrany Imbir, czosnek pokrojony w drobne kawałki, paprykę ciii całość gotujemy dalej przez około 30 minut. 3. Sezam prażymy na suchej rozgrzane patelni odstawiamy Makaron ryżowy gotujemy w garnku we wrzącej osolonej wodzi przez około 4 mity. Następnie odcedzamy makaron na stku przekładamy Cebulę dymkę świeżą kaendrę sikamy, diec wołowy kroimy w poprzek włókien na grubość koto 4 milimetry I grilujemy na mocna rozgrzanej pelni przez około 30 sekund z każdej story, następnie doprawiamy pieprzem układamy w misce na ugotowanym makarcnie ryżowy. 6. Następnie zalewamy makaron I griloway udzioc karownym wywarem. Na makaron układamy kiełki faseli mong. 7. Całość posypujemy posiekaną cebują dynią, kolndrą I prażorym sezamem, oraz skraparny sokiem z limonki. Składnik Szender wto izęcotowydń ek porji m zy © wYPRóBUJ NASZE PRODUKTY olo Wst 108 oo ssa u0x goly sis8i 032zł OWEN oonig 6301 o70ał 370g raB0x 280mt
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy