Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 13.11 do 27.11 - Strona nr 9

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

JĘSTT MARATON GRILLOWANY — « DORSZ PUREE Z RUKWI WODNEJ, TOPINAMBUR 1SOS GRENOBLAISE. © przepis 1 Dorszazasypujemy solą odkładamy do lodówki 1.10 minut Następnie wyjmujemy rybę l dokładnie myjemy pod bieżącą, zimną wodą, poczym dokładnie Ody 288 4802 iszamy ręcznikiem kuchennym i odkadamy na bok. © sktannki FF Skłdaik Mość Cent | Wartość 4 oazy lecz 4 przekadamy na basztę do pieczenia Pieczemy a0ę maa tma w iekark rozgzanymd 00- rzez ko nm ao sx 1503 15-20 minut. Poczym wyjmujemy placa h śni | ka Irożkrajanty na pół amiię tasm azot Rowy złomy ronda k goę ex odst zalewamy śmietanką Gotujemy pod przykryciem pana og za 030% przez około 3-4 minuty! nastęgniebiendujey ryzaną Kaa] Ga do zyskania aksaitnego pure R cam miar » mx om: 4 eye poż ania zkabde str Dość por WEZE- 5. Narozgczaną patelnię wrzucamy masło czekamy m AI z do momentu aż zaczne sę pieić zmieniać barwę Aaóaz śmR| nyz| ma Poan ay „grubo posiekaną pietruszkę oraz sokz cytryny bin dear ekon kry I rbd pr ni rt pod nc osky 6. Upieczoną rybę podajemy z puree z rukwi wodne. y= piaczonym topiramburem oraz sosem. Opcjonalnie + won zoliwą z natki pietruszki. © wvPRÓBUJ NASZE PRODUKTY a Dorsz Czaty FletHakroChef Riki Wodna Hkrabhef Szpinak Lie Hatrochef JAJKO W KOSZULCE Z GROSZKIEM CUKROWYM I GRILLOWANYMI POMIDORKAMI CHERRY © przepis 1 kc gtlryw rza szotowna Kstypniebendujan jra REA aa RAYA Toc tdcnowj do wystar ciek warstw 2. stę kasz przekdadamy na bachę wktadamy do pianka rezgrzanegod 0-€ Sus prze około 4h Wyznania zany em detemsoo 170 iomayny prze ooo sk bi rena mik papierowy 4. Orzechy uch rozgrzane ptando w i zwruneą tk kępy zh krę Pomidakehery rom ra pól lgiujmy na suchej patelni glowe pzez około 4 miny. 53 Ę 3 śE i Ę ż zgadne pak ny Aero epzem, Całość delhatne mieszamy owy do gora zwzch wod z dodat s stu gotujemy przez oko 3 minuty mob. „1 ulewa z ómi szoku rodu układany, dja z wody jako wizen zas gryczaną 9. Całość posypujemy orzechami prażorymi. różowym epremi sai bn © SKŁADNIKI Stanik Mość Gać Wartakć elta CNICECH Poi NEON „m ama ati asa zeiniony 0 mię szat 1063 om szem osa gnata ami aks oto Bie a 020 RSE serca | m Noś por WIECEJ Legu aż sz ma dorneto zę So0 mos pasz wiaainieki Czary Bez Makrachef

Najnowsze gazetki

Reklama
JĘSTT MARATON GRILLOWANY — « DORSZ PUREE Z RUKWI WODNEJ, TOPINAMBUR 1SOS GRENOBLAISE. © przepis 1 Dorszazasypujemy solą odkładamy do lodówki 1.10 minut Następnie wyjmujemy rybę l dokładnie myjemy pod bieżącą, zimną wodą, poczym dokładnie Ody 288 4802 iszamy ręcznikiem kuchennym i odkadamy na bok. © sktannki FF Skłdaik Mość Cent | Wartość 4 oazy lecz 4 przekadamy na basztę do pieczenia Pieczemy a0ę maa tma w iekark rozgzanymd 00- rzez ko nm ao sx 1503 15-20 minut. Poczym wyjmujemy placa h śni | ka Irożkrajanty na pół amiię tasm azot Rowy złomy ronda k goę ex odst zalewamy śmietanką Gotujemy pod przykryciem pana og za 030% przez około 3-4 minuty! nastęgniebiendujey ryzaną Kaa] Ga do zyskania aksaitnego pure R cam miar » mx om: 4 eye poż ania zkabde str Dość por WEZE- 5. Narozgczaną patelnię wrzucamy masło czekamy m AI z do momentu aż zaczne sę pieić zmieniać barwę Aaóaz śmR| nyz| ma Poan ay „grubo posiekaną pietruszkę oraz sokz cytryny bin dear ekon kry I rbd pr ni rt pod nc osky 6. Upieczoną rybę podajemy z puree z rukwi wodne. y= piaczonym topiramburem oraz sosem. Opcjonalnie + won zoliwą z natki pietruszki. © wvPRÓBUJ NASZE PRODUKTY a Dorsz Czaty FletHakroChef Riki Wodna Hkrabhef Szpinak Lie Hatrochef JAJKO W KOSZULCE Z GROSZKIEM CUKROWYM I GRILLOWANYMI POMIDORKAMI CHERRY © przepis 1 kc gtlryw rza szotowna Kstypniebendujan jra REA aa RAYA Toc tdcnowj do wystar ciek warstw 2. stę kasz przekdadamy na bachę wktadamy do pianka rezgrzanegod 0-€ Sus prze około 4h Wyznania zany em detemsoo 170 iomayny prze ooo sk bi rena mik papierowy 4. Orzechy uch rozgrzane ptando w i zwruneą tk kępy zh krę Pomidakehery rom ra pól lgiujmy na suchej patelni glowe pzez około 4 miny. 53 Ę 3 śE i Ę ż zgadne pak ny Aero epzem, Całość delhatne mieszamy owy do gora zwzch wod z dodat s stu gotujemy przez oko 3 minuty mob. „1 ulewa z ómi szoku rodu układany, dja z wody jako wizen zas gryczaną 9. Całość posypujemy orzechami prażorymi. różowym epremi sai bn © SKŁADNIKI Stanik Mość Gać Wartakć elta CNICECH Poi NEON „m ama ati asa zeiniony 0 mię szat 1063 om szem osa gnata ami aks oto Bie a 020 RSE serca | m Noś por WIECEJ Legu aż sz ma dorneto zę So0 mos pasz wiaainieki Czary Bez Makrachef
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy