Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 21

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

ab 1 porcja Składniki: Karp Flet 5005 Gyryna 1 st Pieprz zielony 2.6 Liście laurowe 2 zt Cukier 10 Mąka ARO 50. Woda 11 Olej rzepakowy ARO 20 ml "Naskapieruszki 103 Sól, pipce Sw mietanescy Masło ARO 60 Śmietanka METRO Chef 30% 200 ml Szalotka 2 szt Mąka ARO 205, Czosnek METRO Chef3 ząbki Pieprz biały2 5 Wino bale wygrane 80 ml Karb zapiekany w śmietanie Sposób przygotowania: Zagotować, a następnie wyotudzć wodę z cukrem, sol przyprawami. Do zimnej mmazynaty wycanąć sok z cytryny osuszyć Deikie nacinamy od strony skóry i włożyć Potym czai ouszyćobtczyć w mące i usmażyć na rozgrzanej patelni po 2 min z każdej strony. Szalotkę pokroić w drobną kostkę, czosnek w plasterki, por w krążki, wszystko podsmażyć, a następnie dodać mąkę zrobić zasmażkę, Dolać wino i odparować na średnim ogniu. Wlać śmietankę, dodać biały pieprz, zagotować i odstawić z ognia Naczynie do zapiekania nasmarować masłem, włożyć rybę zalać sosem i piec w 180 przez 25 min. Gotową rybę poduwać ze świeżo posiekaną natkę pietruszki.

Najnowsze gazetki

Reklama
ab 1 porcja Składniki: Karp Flet 5005 Gyryna 1 st Pieprz zielony 2.6 Liście laurowe 2 zt Cukier 10 Mąka ARO 50. Woda 11 Olej rzepakowy ARO 20 ml "Naskapieruszki 103 Sól, pipce Sw mietanescy Masło ARO 60 Śmietanka METRO Chef 30% 200 ml Szalotka 2 szt Mąka ARO 205, Czosnek METRO Chef3 ząbki Pieprz biały2 5 Wino bale wygrane 80 ml Karb zapiekany w śmietanie Sposób przygotowania: Zagotować, a następnie wyotudzć wodę z cukrem, sol przyprawami. Do zimnej mmazynaty wycanąć sok z cytryny osuszyć Deikie nacinamy od strony skóry i włożyć Potym czai ouszyćobtczyć w mące i usmażyć na rozgrzanej patelni po 2 min z każdej strony. Szalotkę pokroić w drobną kostkę, czosnek w plasterki, por w krążki, wszystko podsmażyć, a następnie dodać mąkę zrobić zasmażkę, Dolać wino i odparować na średnim ogniu. Wlać śmietankę, dodać biały pieprz, zagotować i odstawić z ognia Naczynie do zapiekania nasmarować masłem, włożyć rybę zalać sosem i piec w 180 przez 25 min. Gotową rybę poduwać ze świeżo posiekaną natkę pietruszki.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy