Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 24

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

a 2 porcje Składniki: | fwol konserwowa ARO 200 Ole rzepakowy ARO 20ml Cebula bala brana 50 Dnia piómowa 50 Szpinak baby METRO Chef50 g Ogórk konserwy METRO Chef505 Świeży chib 1005 Ser Chodze wiórki METRO Chet50 Mata ARO 505 Jujko od zielononóżki 1 s. Jogurt typu rekiego METRO Chef505 Zła METRO Chef5g Cukier ARO 10 Buraki tate MC 200g Masło ARO 505 Kotlety z fasoli, dyni, szpinaku x sosem jogurtowo-ziołowym i zasmażanymi burakami Sposób przygotowania: Faslę przetrzeć do aksamitnej, sztywnej konsystencji Cebulę przesmażyć 2 czosnkiem, dodać szinak,sóli pieprz. Odsewić do ostygnęca. IDynię pokroić w kostkę, obtoczyć w liwie, doprawić solą i pieprzem. Upiec w 190€ z termoobiegiem przez 10-15 min. Z osygnięej masy Fsolowo-szpinakowej odcisnąć całą wodę. Przełożyć ją do dużej miski dodać dynię, se, pokcojonegó w kostkę ogórka, zmiksowany świeży chleb oraz jajko. Zwilżonymi dlośmi uformować kotey,obtoczyć w mące i wstawić do lodówki na conajmniej 30 min. W drugiej misce wymieszać so z jogurtu greckiego i mieszanki ziół, doprawić solą i pieprzem. Zeki na made drobno posiekaną cebulę. Dodać łyżeczkę mąki i smażyć przez ok. mi, następnie dodać burak, ocet jablkowy, cukier i gotować jeszcze przez 5 min,a na koiec doprawić sol świeżo zmielonym pieprzem. Obsmażyć kelty obu sro. Podawać z zasmażanymi buraczkami orz sosem jogurtowo-ziołowym.

Najnowsze gazetki

Reklama
a 2 porcje Składniki: | fwol konserwowa ARO 200 Ole rzepakowy ARO 20ml Cebula bala brana 50 Dnia piómowa 50 Szpinak baby METRO Chef50 g Ogórk konserwy METRO Chef505 Świeży chib 1005 Ser Chodze wiórki METRO Chet50 Mata ARO 505 Jujko od zielononóżki 1 s. Jogurt typu rekiego METRO Chef505 Zła METRO Chef5g Cukier ARO 10 Buraki tate MC 200g Masło ARO 505 Kotlety z fasoli, dyni, szpinaku x sosem jogurtowo-ziołowym i zasmażanymi burakami Sposób przygotowania: Faslę przetrzeć do aksamitnej, sztywnej konsystencji Cebulę przesmażyć 2 czosnkiem, dodać szinak,sóli pieprz. Odsewić do ostygnęca. IDynię pokroić w kostkę, obtoczyć w liwie, doprawić solą i pieprzem. Upiec w 190€ z termoobiegiem przez 10-15 min. Z osygnięej masy Fsolowo-szpinakowej odcisnąć całą wodę. Przełożyć ją do dużej miski dodać dynię, se, pokcojonegó w kostkę ogórka, zmiksowany świeży chleb oraz jajko. Zwilżonymi dlośmi uformować kotey,obtoczyć w mące i wstawić do lodówki na conajmniej 30 min. W drugiej misce wymieszać so z jogurtu greckiego i mieszanki ziół, doprawić solą i pieprzem. Zeki na made drobno posiekaną cebulę. Dodać łyżeczkę mąki i smażyć przez ok. mi, następnie dodać burak, ocet jablkowy, cukier i gotować jeszcze przez 5 min,a na koiec doprawić sol świeżo zmielonym pieprzem. Obsmażyć kelty obu sro. Podawać z zasmażanymi buraczkami orz sosem jogurtowo-ziołowym.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy