Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 01.03 do 31.05 - Strona nr 63

Reklama

Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 01.03.2024 - 31.05.2024
Reklama


Reklama


Reklama

Produkty w tej gazetce

PORCJE SKŁADNIKI A ca tarta 200g pietruszki 20 g * Oliwa z oliwek extra vergine 40 ml * Brandy 120 ml * Czosnek 1 ząbek * Cytryna 1 szt. * Mieszanka sałat * Sól Scampi al forno Ż | LANGUSTYNKIZPIECA l angustynki 20/25 16 szt. [zj © = z) [= a 2 a 4 " © z z o '* PRZYGOTOWANIE 1. Bułkę tartą mieszamy z oliwą z oliwek, posiekaną drobno natką pietruszki, solimy do smaku, po czym dodajemy brandy i posiekany czosnek. Langustynki oczyszczamy, przecinamy wzdłuż i nadziewamy przygotowanym farszem. . Układamy na blaszce i pieczemy 10 min w piecu rozgrzanym do 200?C. 4. Gotowe langustynki podajemy z ćwiartkami cytryny na mieszance sałat, posypane liśćmi pietruszki i skropione oliwą z oliwek. N 5

Najnowsze gazetki

Reklama
PORCJE SKŁADNIKI A ca tarta 200g pietruszki 20 g * Oliwa z oliwek extra vergine 40 ml * Brandy 120 ml * Czosnek 1 ząbek * Cytryna 1 szt. * Mieszanka sałat * Sól Scampi al forno Ż | LANGUSTYNKIZPIECA l angustynki 20/25 16 szt. [zj © = z) [= a 2 a 4 " © z z o '* PRZYGOTOWANIE 1. Bułkę tartą mieszamy z oliwą z oliwek, posiekaną drobno natką pietruszki, solimy do smaku, po czym dodajemy brandy i posiekany czosnek. Langustynki oczyszczamy, przecinamy wzdłuż i nadziewamy przygotowanym farszem. . Układamy na blaszce i pieczemy 10 min w piecu rozgrzanym do 200?C. 4. Gotowe langustynki podajemy z ćwiartkami cytryny na mieszance sałat, posypane liśćmi pietruszki i skropione oliwą z oliwek. N 5
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy