Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 13.11 do 27.11 - Strona nr 19

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

1 porcja Składniki: Jeotr 2505 Soczewia czara ARO 50 Cebula szaltka 505 Cebula METRO Chef30.g Czosnek METRO Chef 5 g 2 z4bki Cumy METRO Chef3g Cynamon mielony 2.5 Mini kukurydza 1205 Só, pipcz Sm Mało ARO 155 Mąka pszenna ARO 10 Śmietana 18% METRO Chef20.g Cytyna METRO Chef mt SApipne Jesiotr z czarną soczewicą, mini ukurydzą i sosem cytrynowym Sposób przygotowania: Rybę oczyścić i włożyć do solanki 5%na ok. 15 min. Osuzyć ręcznikiem papierowym i przełożyć na patelnię z rozgrzanym maslem Rybę usmażyć skórą do doła zbastować masłem. Soczewicę wypłukać w zimnej wodzie i odeedzić: Ugotować al dente w osolonej wodzie (2 części wody ło 1 części soczewicy), a następnie przełożyć na patelnię 2 toagrzanym masłem, dodać poiekaną natkę pietruszki doprawić mieszać przez k.3 min na małym ogniu. Na drugiej patelni rozgrzać olej, dodać curry cynamon, cbulę pokrojoną w piórka, platki czosnku. Po 2 nin dorzucić rozmrożone mini kolby kukarydzy i podsmażyć przez kolejne 2 min. Ogdziele białko ajk od żółtka. Mąkę trzeć masłem, a żłkk ze śmietaną Cytrynę sparzyć i zetrzeć z niej skóckę bez bialej części, wycisnąć sok. Do. malego rondelka włać bulion rybny dodać mąkę z maslem i żółtko ze śmietaną, skórkę i sok. Całość podgrzać na małym ogniw, cały czas mieszając do uzyskania aksamicnego ss. Gotowego jsota podawać na soczewicy z mini kukurydzą i sem cytrynowym.

Najnowsze gazetki

Reklama
1 porcja Składniki: Jeotr 2505 Soczewia czara ARO 50 Cebula szaltka 505 Cebula METRO Chef30.g Czosnek METRO Chef 5 g 2 z4bki Cumy METRO Chef3g Cynamon mielony 2.5 Mini kukurydza 1205 Só, pipcz Sm Mało ARO 155 Mąka pszenna ARO 10 Śmietana 18% METRO Chef20.g Cytyna METRO Chef mt SApipne Jesiotr z czarną soczewicą, mini ukurydzą i sosem cytrynowym Sposób przygotowania: Rybę oczyścić i włożyć do solanki 5%na ok. 15 min. Osuzyć ręcznikiem papierowym i przełożyć na patelnię z rozgrzanym maslem Rybę usmażyć skórą do doła zbastować masłem. Soczewicę wypłukać w zimnej wodzie i odeedzić: Ugotować al dente w osolonej wodzie (2 części wody ło 1 części soczewicy), a następnie przełożyć na patelnię 2 toagrzanym masłem, dodać poiekaną natkę pietruszki doprawić mieszać przez k.3 min na małym ogniu. Na drugiej patelni rozgrzać olej, dodać curry cynamon, cbulę pokrojoną w piórka, platki czosnku. Po 2 nin dorzucić rozmrożone mini kolby kukarydzy i podsmażyć przez kolejne 2 min. Ogdziele białko ajk od żółtka. Mąkę trzeć masłem, a żłkk ze śmietaną Cytrynę sparzyć i zetrzeć z niej skóckę bez bialej części, wycisnąć sok. Do. malego rondelka włać bulion rybny dodać mąkę z maslem i żółtko ze śmietaną, skórkę i sok. Całość podgrzać na małym ogniw, cały czas mieszając do uzyskania aksamicnego ss. Gotowego jsota podawać na soczewicy z mini kukurydzą i sem cytrynowym.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy