Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 13.11 do 27.11 - Strona nr 20

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

1 porcja Golonka wieprzowa 1 szt Składniki marynaty połączyć, zalać wodą. Gotować przez 3 mia wystudzić Himick METRO Chet gli | Goznkęocyś wyjąć kość, naciąć ak łby powstal w miarę równy Piwo pszeniczne 300ml placi zmarnować przez 2 godz. Ouszy, naze tymiankiem i pieprzem. 1, pieprz ZZwinąć w cisną rolad, zasznurować nicią i włożyć do piekanika rozgrzanego do Woda 151 180'C. Pie prze 2,5 godz. co 30 min obracając i polewają wytworzonym sosem. SALISE | Selerobrać i pokość w kostkę, podamażyć w garnku na made, Dolać mieko ee angielskie 1 gotować na śaednim ogniu aż ule zmięknie. ZIać nadia olka resztę METRO Chefśziarma przyprawić sli galk,a następnie zmiksować w blenderze na gładką ma Gorczyca METRO Chef5.g Cebulkę wypłukać w zimnej wodzie, pozbawiając ją nadmiaru oc. Na małej Lici laurowe METRO Chef 2 szt. pati podgrzać masło z cukrem odrobiną sli podlać octem delikatnie Pieprz czany ziarnisty 3 szt mieszając, podgrzewać aż powstanie karmel. Dodać czbuki i karmelizować ję Gożdiki METRO Chef 4 st. Cebulę pokroić w piórka a czosnek w cienkie plasterki, podamażyć na mad na Silr15D złom Dodać mąkę lk wymierać kd wchłni lscz dodać dzy MisłoARO305 * "piwo Dusić ai ufa a jt GAŁAŻRSCE aa pak Mieko 300 ml Gatka muszkatołowa 1 Sal Cebulka pr METRO Chef60.g Masło ARO 505 Cukier trzcinowy METRO Chef 15 g Ocet wiay biały 20 ml Sól Cebula METRO Chef100 g Czosnek METRO Chef2ąbki Rodzynki suszone METRO Chef 2 Mala METRO Chef15 g Masło ARO 505 Piwo pszeniczne 150 mi Sól, pieprz

Najnowsze gazetki

Reklama
1 porcja Golonka wieprzowa 1 szt Składniki marynaty połączyć, zalać wodą. Gotować przez 3 mia wystudzić Himick METRO Chet gli | Goznkęocyś wyjąć kość, naciąć ak łby powstal w miarę równy Piwo pszeniczne 300ml placi zmarnować przez 2 godz. Ouszy, naze tymiankiem i pieprzem. 1, pieprz ZZwinąć w cisną rolad, zasznurować nicią i włożyć do piekanika rozgrzanego do Woda 151 180'C. Pie prze 2,5 godz. co 30 min obracając i polewają wytworzonym sosem. SALISE | Selerobrać i pokość w kostkę, podamażyć w garnku na made, Dolać mieko ee angielskie 1 gotować na śaednim ogniu aż ule zmięknie. ZIać nadia olka resztę METRO Chefśziarma przyprawić sli galk,a następnie zmiksować w blenderze na gładką ma Gorczyca METRO Chef5.g Cebulkę wypłukać w zimnej wodzie, pozbawiając ją nadmiaru oc. Na małej Lici laurowe METRO Chef 2 szt. pati podgrzać masło z cukrem odrobiną sli podlać octem delikatnie Pieprz czany ziarnisty 3 szt mieszając, podgrzewać aż powstanie karmel. Dodać czbuki i karmelizować ję Gożdiki METRO Chef 4 st. Cebulę pokroić w piórka a czosnek w cienkie plasterki, podamażyć na mad na Silr15D złom Dodać mąkę lk wymierać kd wchłni lscz dodać dzy MisłoARO305 * "piwo Dusić ai ufa a jt GAŁAŻRSCE aa pak Mieko 300 ml Gatka muszkatołowa 1 Sal Cebulka pr METRO Chef60.g Masło ARO 505 Cukier trzcinowy METRO Chef 15 g Ocet wiay biały 20 ml Sól Cebula METRO Chef100 g Czosnek METRO Chef2ąbki Rodzynki suszone METRO Chef 2 Mala METRO Chef15 g Masło ARO 505 Piwo pszeniczne 150 mi Sól, pieprz
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy