Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 25

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

o (= o ta > £4 o o z o Pa |= m = = 2 Gamberoni al vino biancóśgó / y KREWETKI KRÓLEWSKIE NA BIAŁYM WINIE 4k | 7 PORCJE k SKŁADNIKI ię" królewskie 16/20 ja rzymska 1 szt. . |dorki cherry 28 szt. . Wino białe wytrawne 200 ml * Oliwa z oliwek extra vergine 20 ml * Czosnek 2 ząbki * Natka pietruszki 20 g * Papryczka pepperoncino 1 szt. PRZYGOTOWANIE dz R W Czosnek kroimy w plasterki i podsmażamy lekko na rozgrzanej oliwie z oliwek. Z krewetek ściągamy skorupy, pozostawiamy ogony i głowy. Dorzucamy na patelnię i krótko podsmażamy. . Podlewamy winem i dodajemy pomidorki koktajlowe przekrojone na połówki. Dodajemy świeżo posiekaną natkę pietruszki. . Na talerz wykładamy liście sałaty rzymskiej, układamy na nich krewetki i pomidorki. Wykańczamy pepperoncino.

Najnowsze gazetki

Reklama
o (= o ta > £4 o o z o Pa |= m = = 2 Gamberoni al vino biancóśgó / y KREWETKI KRÓLEWSKIE NA BIAŁYM WINIE 4k | 7 PORCJE k SKŁADNIKI ię" królewskie 16/20 ja rzymska 1 szt. . |dorki cherry 28 szt. . Wino białe wytrawne 200 ml * Oliwa z oliwek extra vergine 20 ml * Czosnek 2 ząbki * Natka pietruszki 20 g * Papryczka pepperoncino 1 szt. PRZYGOTOWANIE dz R W Czosnek kroimy w plasterki i podsmażamy lekko na rozgrzanej oliwie z oliwek. Z krewetek ściągamy skorupy, pozostawiamy ogony i głowy. Dorzucamy na patelnię i krótko podsmażamy. . Podlewamy winem i dodajemy pomidorki koktajlowe przekrojone na połówki. Dodajemy świeżo posiekaną natkę pietruszki. . Na talerz wykładamy liście sałaty rzymskiej, układamy na nich krewetki i pomidorki. Wykańczamy pepperoncino.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy