Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 29.04 do 31.12 - Strona nr 27

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 29.04.2024 - 31.12.2024
Reklama

Produkty w tej gazetce

o (= o ta > £4 o o z o Pa |= m = = 2 Linguine alle vongole veraci PORCJE SKŁADNIKI (aron linguine 400 g * Wino białe wytrawne 120 ml * Natka pietruszki 20 g + Sól * Papryczka pepperoncino 1 szt. LINGUINE Z VONGOLAMI © '* PRZYGOTOWANIE eS e 5 . Czosnek kroimy w cienkie plastry i podsmażamy go na rozgrzanej na patelni oliwie z oliwek. Dodajemy vongole i krótko gotujemy. Podlewamy białym winem i dodajemy pokrojone w plastry pepperoncino. Gotujemy 7-8 min. Dodajemy połowę posiekanej natki pietruszki. Muszle, które się nie otworzyły, wyrzucamy. „. Jednocześnie gotujemy linguine al dente we wrzącej osolonej wodzie. Ugotowany makaron odcedzamy i dodajemy na patenię z małżami. Wykładamy całość na talerz, posypujemy posiekaną natką i plasterkami pepperoncino.

Najnowsze gazetki

Reklama
o (= o ta > £4 o o z o Pa |= m = = 2 Linguine alle vongole veraci PORCJE SKŁADNIKI (aron linguine 400 g * Wino białe wytrawne 120 ml * Natka pietruszki 20 g + Sól * Papryczka pepperoncino 1 szt. LINGUINE Z VONGOLAMI © '* PRZYGOTOWANIE eS e 5 . Czosnek kroimy w cienkie plastry i podsmażamy go na rozgrzanej na patelni oliwie z oliwek. Dodajemy vongole i krótko gotujemy. Podlewamy białym winem i dodajemy pokrojone w plastry pepperoncino. Gotujemy 7-8 min. Dodajemy połowę posiekanej natki pietruszki. Muszle, które się nie otworzyły, wyrzucamy. „. Jednocześnie gotujemy linguine al dente we wrzącej osolonej wodzie. Ugotowany makaron odcedzamy i dodajemy na patenię z małżami. Wykładamy całość na talerz, posypujemy posiekaną natką i plasterkami pepperoncino.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy