Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Selgros - Ważna od 01.12 do 14.12 - Strona nr 5

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Selgros 01.12.2022 - 14.12.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

A SKŁADNIKI na 4 porcje: _ Boczniak-609 PotragRatrazony-1 sze Tenpara_1009 Tymianekświeży-209 _ Ryż-609 Z WARZYWAMI W TEMPURZE dlwazalwek-Joml _ Masła-30g ż Cytryna szt. Śmietanka 36%- 80ml ZRYŻEMI SOSEM KOPERKOWYM Kalafior=60g KOPAREK 9 Brokuł-609 Sól, pieprz do smaku SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Pstrąga. i y. oliwą tymiankiemi piec w piekarniku ok. 30 minut w temp. 160*€. Warzywa w postaci kalafiora, brokułu oraz boczniaka, pociąćw drbniejze kwarki Sparzyćw okre yożcę zwoje bocznika. W misce przygotować Stwia, Ayjeśninowy ugotować w wodzie. W rondelku odparować odeśnięty sokz <ytyny, s Układać na talerzu eksponując rybę. PSTRĄGTĘCZOWY PATROSZONY 800 G+ Erze) 2 1kg zVAT 26.99 SUM AFRYKAŃSKI FILETZESKÓRĄ 39728520 4339

Najnowsze gazetki

Reklama
A SKŁADNIKI na 4 porcje: _ Boczniak-609 PotragRatrazony-1 sze Tenpara_1009 Tymianekświeży-209 _ Ryż-609 Z WARZYWAMI W TEMPURZE dlwazalwek-Joml _ Masła-30g ż Cytryna szt. Śmietanka 36%- 80ml ZRYŻEMI SOSEM KOPERKOWYM Kalafior=60g KOPAREK 9 Brokuł-609 Sól, pieprz do smaku SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Pstrąga. i y. oliwą tymiankiemi piec w piekarniku ok. 30 minut w temp. 160*€. Warzywa w postaci kalafiora, brokułu oraz boczniaka, pociąćw drbniejze kwarki Sparzyćw okre yożcę zwoje bocznika. W misce przygotować Stwia, Ayjeśninowy ugotować w wodzie. W rondelku odparować odeśnięty sokz <ytyny, s Układać na talerzu eksponując rybę. PSTRĄGTĘCZOWY PATROSZONY 800 G+ Erze) 2 1kg zVAT 26.99 SUM AFRYKAŃSKI FILETZESKÓRĄ 39728520 4339
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy