Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Selgros - Ważna od 01.12 do 14.12 - Strona nr 7

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Selgros 01.12.2022 - 14.12.2022
Reklama

Produkty w tej gazetce

ZKREMEM Z BROKUŁÓW ORWISZ02: JA Grzanki- 209 1GRZANKAMI Sól pieprz do smaku SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Oczyść Warzywa. Cebule pokrój w drobną kostkę, czosnek w plasterki natomiast brokuła pokrój na mniejsze korony. Na odrobinie olej przesmaż cebulę brokuły oraz czosnek, następnie całość zalej wcześniej wywarem warzywnym. Gotuj do miękkości następnie zmiksuj na gładką masę. Dołóż śmietanę do uzyskania kremowej konsystencji, Pod koniec gotowania dopraw do smaku solą oraz pieprzem. lastry wędzonego łososia złóż w rozetkę, połóż na talerzu. Nałóż porcje zupy krem, posypując wszystko chrupiącymi grzankami. Udekoruj świeżymi ziołami. ŁOSOŚ WĘDZONY BIO £050$ WĘDZONY a NY PLASTRY 250G 51150555 99 99 1szt. 1szt. zVAT 36.99 zVAT 16.99 30168653 Pescadero SKŁADNIKI na.4 porcje: WĘDZONY Soczewica Beluga- 60 9 FILETY Z Wywar warzywny — 150 ml. zmia PSTRĄGA Czerwona cebula -50g PSTRĄG Tukiniedkay weczorego dr owocowe Bakłażan -609 7 Oliwa 30ml ZSOCZEWICĄ BELUGA Passata pomidorowa — 100 ml ORAZ WARZYWAMI bek Oliwa smakowa — 10ml Mix ziół - do dekoracji SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 4 Soczewicę gotujemy w aromatycznym wywarze do miękkości, Warzywa w postaci papryki żółtej, cukinii, czerwonej cebuli oraz bakłażana kroimy w grubszą kostkę, przesmażamy na oliwie, podlewamy passatą .pomidorową i dusimy doprawiając do smaku solą i pieprzem. Filety z pstrąga rozdrabniamy na mniejsze części, skrapiamy delikatnie smakową oliwą (np. cytrynową). Na środku talerza układamy ugotowaną soczewicę, dookoła podduszone warzywa, układamy na górze naszą wędzoną rybę. Na szczycie układamy sałatkę ziołową s 9 1szt. 31555840 zVAT9.99

Najnowsze gazetki

Reklama
ZKREMEM Z BROKUŁÓW ORWISZ02: JA Grzanki- 209 1GRZANKAMI Sól pieprz do smaku SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Oczyść Warzywa. Cebule pokrój w drobną kostkę, czosnek w plasterki natomiast brokuła pokrój na mniejsze korony. Na odrobinie olej przesmaż cebulę brokuły oraz czosnek, następnie całość zalej wcześniej wywarem warzywnym. Gotuj do miękkości następnie zmiksuj na gładką masę. Dołóż śmietanę do uzyskania kremowej konsystencji, Pod koniec gotowania dopraw do smaku solą oraz pieprzem. lastry wędzonego łososia złóż w rozetkę, połóż na talerzu. Nałóż porcje zupy krem, posypując wszystko chrupiącymi grzankami. Udekoruj świeżymi ziołami. ŁOSOŚ WĘDZONY BIO £050$ WĘDZONY a NY PLASTRY 250G 51150555 99 99 1szt. 1szt. zVAT 36.99 zVAT 16.99 30168653 Pescadero SKŁADNIKI na.4 porcje: WĘDZONY Soczewica Beluga- 60 9 FILETY Z Wywar warzywny — 150 ml. zmia PSTRĄGA Czerwona cebula -50g PSTRĄG Tukiniedkay weczorego dr owocowe Bakłażan -609 7 Oliwa 30ml ZSOCZEWICĄ BELUGA Passata pomidorowa — 100 ml ORAZ WARZYWAMI bek Oliwa smakowa — 10ml Mix ziół - do dekoracji SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 4 Soczewicę gotujemy w aromatycznym wywarze do miękkości, Warzywa w postaci papryki żółtej, cukinii, czerwonej cebuli oraz bakłażana kroimy w grubszą kostkę, przesmażamy na oliwie, podlewamy passatą .pomidorową i dusimy doprawiając do smaku solą i pieprzem. Filety z pstrąga rozdrabniamy na mniejsze części, skrapiamy delikatnie smakową oliwą (np. cytrynową). Na środku talerza układamy ugotowaną soczewicę, dookoła podduszone warzywa, układamy na górze naszą wędzoną rybę. Na szczycie układamy sałatkę ziołową s 9 1szt. 31555840 zVAT9.99
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy