Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Biedronka Gazetki promocyjne
Biedronka
Najnowsze gazetki 10

Aktualna gazetka Biedronka - Ważna od 01.04 do 30.04 - Strona nr 41

Gazetka Biedronka 01.04.2025 - 30.04.2025
Reklama

Produkty w tej gazetce

RACUCHY Z MAKIEM ił ADRIANA MARCZEWSKA ŚNIADANIE 00 1 porcja 669 149 || 129 || 019 G Rd i 479kaal | |ageasziyj | "roaro U LISTA ZAKUPÓW: SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: * 250 g męki pszennej Plony Natury 1. Makzalej wrzątkiem, zostaw na 1hi odsącz. + 300 ml napoju migdałowego Go Vege * 7g drożdży instant lub ok. 15 g świeżych * 2 łyżeczki cukru * szczypta soli Culineo * olej rzepakowy Wyborny * 100 g maku Bakallino * 3 łyżki syropu z agawy * | łyżka kandyzowanej skórki z pomarańczy * cukier puder do podania Zmiel w maszynce lub blenderze o ostrzu w kształcie litery S. Dodaj syrop i skórkę. 2. Do miski wlej mleko i dodaj cukier. Wsyp drożdże i wymieszaj. Dodawaj mąkę, cały czas mieszając, do uzyskania jednolitej masy. Posól i zostaw na 1-2 h, przemieszaj. 3. Na patelni rozgrzej olej. Porcjuj łyżką ciasto i formuj placki. Na środek wyłóż łyżeczkę farszu makowego i przykryj ciastem. Można również wymieszać masę makową z ciastem. 4. Smaż na złoto z obu stron. RADA OD BIEDRONKI Dodaj resztę mleka migdałowego do ciast, muffinów lub ciasteczek. Dzięki temu nadasz im lekko migdałowy posmak, a jednocześnie unikniesz marnowania resztek. 41 | WIELKANOC

Najnowsze gazetki

RACUCHY Z MAKIEM ił ADRIANA MARCZEWSKA ŚNIADANIE 00 1 porcja 669 149 || 129 || 019 G Rd i 479kaal | |ageasziyj | "roaro U LISTA ZAKUPÓW: SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: * 250 g męki pszennej Plony Natury 1. Makzalej wrzątkiem, zostaw na 1hi odsącz. + 300 ml napoju migdałowego Go Vege * 7g drożdży instant lub ok. 15 g świeżych * 2 łyżeczki cukru * szczypta soli Culineo * olej rzepakowy Wyborny * 100 g maku Bakallino * 3 łyżki syropu z agawy * | łyżka kandyzowanej skórki z pomarańczy * cukier puder do podania Zmiel w maszynce lub blenderze o ostrzu w kształcie litery S. Dodaj syrop i skórkę. 2. Do miski wlej mleko i dodaj cukier. Wsyp drożdże i wymieszaj. Dodawaj mąkę, cały czas mieszając, do uzyskania jednolitej masy. Posól i zostaw na 1-2 h, przemieszaj. 3. Na patelni rozgrzej olej. Porcjuj łyżką ciasto i formuj placki. Na środek wyłóż łyżeczkę farszu makowego i przykryj ciastem. Można również wymieszać masę makową z ciastem. 4. Smaż na złoto z obu stron. RADA OD BIEDRONKI Dodaj resztę mleka migdałowego do ciast, muffinów lub ciasteczek. Dzięki temu nadasz im lekko migdałowy posmak, a jednocześnie unikniesz marnowania resztek. 41 | WIELKANOC
Reklama

Najpopularniejsze oferty

Gazetka DINO - Marketdino 2 kwi, 2025 - 8 kwi, 2025
DINO - Marketdino
2 kwi, 2025 - 8 kwi, 2025
Gazetka POLOmarket - Katalog Frikasy 26 mar, 2025 - 8 kwi, 2025
POLOmarket - Katalog Frikasy
26 mar, 2025 - 8 kwi, 2025
Gazetka Carrefour - Carrefour 7 kwi, 2025 - 13 kwi, 2025
Carrefour - Carrefour
7 kwi, 2025 - 13 kwi, 2025
Gazetka Tchibo - Tchibo 9 kwi, 2025 - 14 kwi, 2025
Tchibo - Tchibo
9 kwi, 2025 - 14 kwi, 2025

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy