Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 13.11 do 27.11 - Strona nr 13

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

Menu — mniej znaczy lepiej Menu jest wizytówką restauracji. Sposobów na zaprezentowanie karty dań jest wiele, jednak im jest ona prostsza i krótsza, tym lepiej. Dlaczego? Bo zapewnia zwycięstwo na wielu frontach: kosztowym, ekologicznym, redukcji marnotrawstwa żywności, zwiększenia komfortu gości oraz wydawania smaczniejszych i zdrowszych dań. CZYSTA, PROSTA KARTA Sama karta dań narażona jest na zabrudzenie. Nie warto więc inwestować w piękne, kolorowe, bogato zadrukowane szpalty. Niejednokrotnie menu zostaje zniszczone i nasz wysiłek idzie wówczas na marne, a koszty rosną. Najlepszą opcją wydaje się prosta, zadrukowana karta, która jednocześnie pełni funkcję podkładki pod talerz. Koszt jej przygotowania jest niewielki, można ją łatwo edytować, a wydruk ma niską cenę. Z MIŁOŚCI DO SEZONOWOŚCI Sezonowość jest ważna — to fakt, który nie podlega dyskusji. Czy jednak wiemy dlaczego? Produkty sezonowe mają co najmniej trzy zalety. Są to: walory smakowe, wartości odżywcze i - najważniejsza dla restauratora — cena. Oznacza to, że sięgając po tego rodzaju towary, możemy lepiej zarządzać food costem. Dlatego menu powinno być skomponowane w taki sposób, aby wykorzystywać sezonowość warzyw i owoców. CZAS NA WAGĘ ZŁOTA Krótka karta to gwarancja szybszego wydawania dań. A to wiąże się z co najmniej dwiema korzyściami w postaci mniejszej liczby roboczogodzin i mniejszego zmęczenia zespołu, ale też z krótszym czasem oczekiwania gości. Jeśli klienci szybciej dostaną zamówione dania, prawdopodobnie ich czas pobytu w restauracji się skróci.

Najnowsze gazetki

Reklama
Menu — mniej znaczy lepiej Menu jest wizytówką restauracji. Sposobów na zaprezentowanie karty dań jest wiele, jednak im jest ona prostsza i krótsza, tym lepiej. Dlaczego? Bo zapewnia zwycięstwo na wielu frontach: kosztowym, ekologicznym, redukcji marnotrawstwa żywności, zwiększenia komfortu gości oraz wydawania smaczniejszych i zdrowszych dań. CZYSTA, PROSTA KARTA Sama karta dań narażona jest na zabrudzenie. Nie warto więc inwestować w piękne, kolorowe, bogato zadrukowane szpalty. Niejednokrotnie menu zostaje zniszczone i nasz wysiłek idzie wówczas na marne, a koszty rosną. Najlepszą opcją wydaje się prosta, zadrukowana karta, która jednocześnie pełni funkcję podkładki pod talerz. Koszt jej przygotowania jest niewielki, można ją łatwo edytować, a wydruk ma niską cenę. Z MIŁOŚCI DO SEZONOWOŚCI Sezonowość jest ważna — to fakt, który nie podlega dyskusji. Czy jednak wiemy dlaczego? Produkty sezonowe mają co najmniej trzy zalety. Są to: walory smakowe, wartości odżywcze i - najważniejsza dla restauratora — cena. Oznacza to, że sięgając po tego rodzaju towary, możemy lepiej zarządzać food costem. Dlatego menu powinno być skomponowane w taki sposób, aby wykorzystywać sezonowość warzyw i owoców. CZAS NA WAGĘ ZŁOTA Krótka karta to gwarancja szybszego wydawania dań. A to wiąże się z co najmniej dwiema korzyściami w postaci mniejszej liczby roboczogodzin i mniejszego zmęczenia zespołu, ale też z krótszym czasem oczekiwania gości. Jeśli klienci szybciej dostaną zamówione dania, prawdopodobnie ich czas pobytu w restauracji się skróci.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy