Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 13.11 do 27.11 - Strona nr 14

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

DOŻY TA YZ NY NLYNCA] MENU — MNIEJ ZNACZY LEPIEJ Płynniejsza rotacja gości przy stolikach pozwoli z kolei na przyjęcie większej liczby osób, co w efekcie przełoży się na większy obrót. ŚWIEŻOŚĆ TO PODSTAWA Wrażenie świeżości jest bezcenne. Skrócenie karty gwarantuje inny odbiór restauracji w oczach gości. Świadomość kulinarna Polek i Polaków rośnie i dzisiaj krótka, ale ciekawie skonstruowana karta to strzał w dziesiątkę. Każdy znajdzie w niej coś dla siebie i nikt nie powinien narzekać na to, że mamy np. siedem dań głównych, trzy przystawki i dwa desery. KRÓTKIE MAGAZYNOWANIE Wykorzystanie produktu do jednego dania w karcie mija się z celem i niesie ryzyko zepsucia jego zapasów. Osobną kwestią jest konieczność znalezienia miejsca do przechowywania produktów, a to jest zazwyczaj jedną z największych bolączek restauratorów. Optymalnym rozwiązaniem wydaje się magazyn mogący pomieścić zapasy na dwa dni. To bezpieczny czas, uwzględniający zarówno wymogi procesu dostaw, jaki i perspektywę wykorzystania Surowców. Maciej Możejko ekspert ds. rozwoju biznesu klienta w MAKRO Polska w ZDANIEM EKSPERTA — Krótka i ciekawa karta to koło ratunkowe w wymagających czasach. Oczywiście, ułożenie sezonowego menu to wyzwanie, wymagające dużego zaangażowania kilku osób, ale ten wysiłek z pewnością się opłaci. Pamiętajmy, że oprócz zespołu, który obsługuje gości, to właśnie menu świadczy o tym, jacy jesteśmy jako restauratorzy.

Najnowsze gazetki

Reklama
DOŻY TA YZ NY NLYNCA] MENU — MNIEJ ZNACZY LEPIEJ Płynniejsza rotacja gości przy stolikach pozwoli z kolei na przyjęcie większej liczby osób, co w efekcie przełoży się na większy obrót. ŚWIEŻOŚĆ TO PODSTAWA Wrażenie świeżości jest bezcenne. Skrócenie karty gwarantuje inny odbiór restauracji w oczach gości. Świadomość kulinarna Polek i Polaków rośnie i dzisiaj krótka, ale ciekawie skonstruowana karta to strzał w dziesiątkę. Każdy znajdzie w niej coś dla siebie i nikt nie powinien narzekać na to, że mamy np. siedem dań głównych, trzy przystawki i dwa desery. KRÓTKIE MAGAZYNOWANIE Wykorzystanie produktu do jednego dania w karcie mija się z celem i niesie ryzyko zepsucia jego zapasów. Osobną kwestią jest konieczność znalezienia miejsca do przechowywania produktów, a to jest zazwyczaj jedną z największych bolączek restauratorów. Optymalnym rozwiązaniem wydaje się magazyn mogący pomieścić zapasy na dwa dni. To bezpieczny czas, uwzględniający zarówno wymogi procesu dostaw, jaki i perspektywę wykorzystania Surowców. Maciej Możejko ekspert ds. rozwoju biznesu klienta w MAKRO Polska w ZDANIEM EKSPERTA — Krótka i ciekawa karta to koło ratunkowe w wymagających czasach. Oczywiście, ułożenie sezonowego menu to wyzwanie, wymagające dużego zaangażowania kilku osób, ale ten wysiłek z pewnością się opłaci. Pamiętajmy, że oprócz zespołu, który obsługuje gości, to właśnie menu świadczy o tym, jacy jesteśmy jako restauratorzy.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy