Zapytanie musi mieć od 2 do 50 znaków.
Ustaw swoją lokalizacje

Podpowiedź

Reklama
Reklama



Aktualna gazetka Makro - Ważna od 13.11 do 27.11 - Strona nr 23

Reklama
Reklama
Reklama

Reklama
Gazetka Makro 13.11.2023 - 27.11.2023
Reklama

Produkty w tej gazetce

POLSKO-WŁOSKA RYWALIZACJA O PODNIEBIENIA Jakie dania cieszą się w Stolica Cafć największą popularnością? BG: Najbardziej popularne są śledzie podawane z młodym ziemniakiem i kwaśną śmietaną, tatar wołowy, krem sułtański — kultowy deser PRL-u, kluski leniwe, pierogi z jagodami oraz Bogdan Gałązka ciasto drożdżowe z agrestem. współwłaściciel i senior szef w Stolica Cafć Jakich smaków szukają Polacy? BG: Szukamy smaków dzieciństwa. Mimo mody na ramen klienci z ogromną przyjemnością sięgają po dania tradycyjne, kojarzące się z naszymi babciami i matkami. Takie zupy, jak pomidorowa czy rosół cieszą się w moim lokalu niesłabnącym powodzeniem... Czy popularność polskich potraw będzie stale rosnąć? Jakie trendy widzisz w rodzimej kuchni? BG: Popularność tych dań rośnie nieustannie. W dużej mierze jest to zasługa nowej generacji szefów i szefowych kuchni, którzy w cudowny sposób interpretują stare receptury i prezentują znane potrawy w nowej odsłonie. W ten sposób obalają mit o tłustych i ciężkostrawnych daniach kuchni polskiej.

Najnowsze gazetki

Reklama
POLSKO-WŁOSKA RYWALIZACJA O PODNIEBIENIA Jakie dania cieszą się w Stolica Cafć największą popularnością? BG: Najbardziej popularne są śledzie podawane z młodym ziemniakiem i kwaśną śmietaną, tatar wołowy, krem sułtański — kultowy deser PRL-u, kluski leniwe, pierogi z jagodami oraz Bogdan Gałązka ciasto drożdżowe z agrestem. współwłaściciel i senior szef w Stolica Cafć Jakich smaków szukają Polacy? BG: Szukamy smaków dzieciństwa. Mimo mody na ramen klienci z ogromną przyjemnością sięgają po dania tradycyjne, kojarzące się z naszymi babciami i matkami. Takie zupy, jak pomidorowa czy rosół cieszą się w moim lokalu niesłabnącym powodzeniem... Czy popularność polskich potraw będzie stale rosnąć? Jakie trendy widzisz w rodzimej kuchni? BG: Popularność tych dań rośnie nieustannie. W dużej mierze jest to zasługa nowej generacji szefów i szefowych kuchni, którzy w cudowny sposób interpretują stare receptury i prezentują znane potrawy w nowej odsłonie. W ten sposób obalają mit o tłustych i ciężkostrawnych daniach kuchni polskiej.
Reklama

Kontynuując przeglądanie tej strony akceptujesz użycie plików cookie.

Nazwa Szczególy